Напишете дума/думи за търсене

Маги Джанаварова не може без тези неща

Маги Джанаварова е от младите певици, но талантът е огромен. След като победи в третия сезон на “Мюзик Айдъл”, тя спечели сърцата на меломаните.

Завършила е Музикална паралелка в СОУ “Емилиян Станев” във Велико Търново, после следва в музикалната академия “Панчо Владигеров” в София, специалност “Поп и джаз пеене” в класа на Алис Боварян. Певицата има няколко много успешни сингъла и самостоятелен албум - “Първа стъпка”.

Миналата година тв зрителите с интерес следяха изявите на Пчелата в “Маскираният певец”, възхищавайки се на невероятните изпълнения, без да разберат до финала, че именно Джанаварова се крие под костюма.

Доскоро радваше зрителите с имитациите си в “Като две капки вода”, където бе на крачка от победата и зае второто място. Ето какво я радва и кои са 7-те любими неща, когато прожекторите угаснат.

1. Семейството. То е най-важно за нея. “Използвам всяка свободна минута за тях. Обичам да се прибирам във Велико Търново, както и да ходя на село при баба”, казва певицата. Заради натоварения график и коронавирусната пандемия още по-силно е усетила липсата на семейството си, но пък близките истински се радвали и се гордеели с нея, докато я гледали в “Като две капки вода”.

2. Да пее под душа. Едва ли някой си е представял, че професионална певица с толкова изяви на сцената използва дори времето под душа за пеене. Е, това е едно от любимите неща на Маги. “Имам си колонка, без която не влизам в банята. Заради акустиката в нея гласът ми звучи все едно пея на микрофон”, признава тя. Вероятно съседите чакат с нетърпение концертите от банята.

3. Модата. Пеенето не е единственият талант на Джанаварова. Дори в някакъв момент модата се конкурирала с музиката за свободното време на момичето. “Като малка рисувах много дрехи в скицници, които майка ми пази и до ден днешен. Обичам да гледам ревюта и да обсъждам сценичните си тоалети с млади български дизайнери. Точно затова в момента работя с български бранд”, обяснява тя. 

Снимки: Личен архив и Пиксабей
Снимки: Личен архив и Пиксабей

4. Шофирането. Като повечето изпълнители Маги също прекарва много време на път и в колата си. И обича да го прави. “Колата е моята крепост. Там мога да крещя, да пея, да се карам, да изкарам всички емоции, които задържам в определени моменти”, казва певицата. 

5. Морето. “Обожавам да прекарвам време на морето и досега съм го правила във всеки удобен момент. Лятото е рестартиращият сезон за мен. Обичам бронзовия цвят на кожата си, но с времето се научих да я пазя малко повече”, казва тя. Заради пандемичната обстановка все още не знае дали тази година ще може да натрупа летни спомени и здравословен загар на кожата. 

6. Уроци по пеене. Професионалните певци също ходят на такива. Пример за това е Маги, която въпреки музикалните техники, които е усвоила до съвършенство, продължава да посещава музикални занятия. “Обичам да ходя на уроци по пеене. През последните две години ходя на уроци при страхотния оперен певец Христо Сарафов. Харесва ми да се развивам във всяко едно отношение”, казва тя. 

7. Готвене и ядене. Джанаварова изглежда перфектно и сякаш създава усещането, че като поддържана и слаба жена не яде много. Ето още един мит, който разбулва. “Много обичам да готвя и да ям. Може би повече обичам да ям. (Смее се.) Едно от хобитата ми е да посещавам гурме ресторанти и да пробвам различни храни. Надявам се всичко с коронавируса скоро да бъде овладяно и да мога да посещавам интересни места”, пожелава си тя. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X