Напишете дума/думи за търсене

Как кръвната група се отразява на характера ни

Характерът на човек се формира независимо от неговата възраст, раса или пол. Полага се от момента на зачеването и до голяма степен зависи от родителите и техните нагласи. Японски изследователи изложиха теорията, че нашият характер, наклонности и привързаности до голяма степен зависят и от кръвната ни група.

Какви функции имат собствениците на различни групи

група 0

Това са енергични и общителни хора, които обикновено имат добро здраве и силен характер по природа. Те показват устойчивост към неврози, склонност към бързо възстановяване на енергията. Те са доста емоционални, ефективни, стремят се към успех и предпочитат да бъдат лидери. Недостатъците им включват ревност, известна суета и повишена амбициозност, но въпреки това от тях стават страхотни приятели.

група А

Тези хора проявяват старание и ангажираност, съвестно изпълняват възложената им работа, могат да работят ефективно дори в стресови ситуации. Чудесни приятели са и са хора с разнообразни интереси. Те предпочитат реда, спокойствието и хармонията преди всичко. Притежават чувствителност, търпение и добронамереност. Недостатъците са прекомерният перфекционизъм, понякога те са твърде упорити и не могат да се отпуснат.

група B

Представителите на тази кръвна група притежават деликатност, чувствителност, спокойствие, но имат високи изисквания както към себе си, така и към другите. По принцип това са по-скоро егоистични хора, които се стремят да живеят само по собствените си правила и предпочитат околните да изпълняват желанията си. Те имат добро въображение, достатъчно гъвкави са и лесно се адаптират във всяко общество. Мощни индивидуалисти с изключителни творчески способности, те могат да постигнат много, но склонността към независимост може да се превърне в тяхна слабост.

група AB

Тяхната бурна емоционалност и чувствителност често надделяват над здравия разум. Те се наричат мислители. Наслаждават се на любовта и уважението на приятели и близки. Никога не им е скучно, притежават добронамереност, такт и справедливост. Недостатъците им се състоят в това, че понякога са твърде остри, трудно им е да вземат решение.

И още

Представителите на групата 0 е полезно да се занимават с физическа активност, добре усвояват говеждо и пилешко месо, а лошо тестените продукти. Хората с кръвна група А трудно понасят всякакви алкохолни напитки, тялото им по-добре усвоява вегетарианска храна. Специалистите препоръчват за тези с група B да консумират агнешко и заешко месо. За хората от четвъртата група основата на храненето трябва да бъде млечните продукти, агнешкото, зеленчуците и плодовете.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X