Напишете дума/думи за търсене

4 причини, заради които бившият продължава да разпитва за нас

Разделите са съпроводени с хиляди въпроси, които остават без отговор дълго след приключване на връзката.

Бившият ми все още ли мисли за мен? Нормално ли е, ако той иска да ми е приятел? Трябва ли да поддържам някаква комуникация с него изобщо?

Когато имате общи приятели, които общуват с вас двамата, мистерии не съществуват. Тези другари могат да ви съсипят шанса за откъсване от приключилите отношения, постоянно информирайки ви за събитията и мислите на експартньора ви.

Ако бившият ви е питал за вас общите ви приятели, какво означава това? Иска ли те обратно? Само приятелски настроен ли е? Опитва ли се да ти каже нещо?

Ето няколко тълкувания по въпроса.

1. Липсвате му и ви иска обратно

Признайте го: дори да сте този, който е направил първата крачка за раздялата, част от вас винаги иска бившият ви да усеща липсата ви поне малко.
Много е възможно бившият ви да пита за вас, защото му липсва да ви има в живота си. Той иска да знае как се справяте без него и може би тайно се надява и вие да усещате неговото отсъствие в битието си.
Ако той задава въпроси за любовния ти живот или пита общата ви компания дали говорите за него, може би се надява да разпали отново романтиката помежду ви.

2. Иска да сте приятели

Поддържането на приятелски отношения след раздяла звучи като добра идея, но рядко се случва без много усилия и от двете страни.
Ако сте загубили контакт с някогашната си половинка, но разпитва приятелите си за вас, това не означава, че все още е лудо влюбена във вас. Може отдавна да е превъзмогнала романтичната ви история, но това не означава, че не ви цени като индивид.

Ако се озовете на празник на общ приятел след дълъг срок на пауза, твърде вероятно е бившият ви любим да е помолил домакините да го направят.

3. Той просто се грижи за теб

Понякога търсим под вода теле и си въобразяваме, че виждаме знаци във всяко дребно нещо, надявайки се да намерим някакъв по-дълбок смисъл. Много е възможно той да пита за вас, защото искат да знае как се справяте с живота.

Някога сте имали важна роля в неговия свят, така че е естествено да иска да се увери, че се справяте добре. Той уважава вашето пространство, затова не се свързва директно с вас.

4. Той е токсичен

Разбира се, бившият е бивш по някаква причина, така че е възможно неговите въпроси да имат много по-коварни намерения.
Някои експартньори контролират доскорошните си любими дори след раздялата. Те искат да чуят, че не се справяте добре без тях и че сте разнебитени от раздялата. Те се ядосват, ако чуят, че имате нова връзка и живеете живота си на пълни обороти.

Каквато и да е причината, може би е най-добре вашите приятели да игнорират интереса на бившия ви партньор. Не забравяйте, че ако има нещо, което наистина трябва да ви каже, той може да се свърже директно с вас. Минаването през приятелите ви може да е знак за малодушие или лоши намерения.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X