Напишете дума/думи за търсене

Напуснете го, ако...

Разбира се, че няма да го напуснете, защото една статия ви е казала. Искаме да бъдем само лампичката, която да светне, за да помислите в една или друга посока. Вашият здрав разум, подпомогнат от сърцето ви, което никога не лъже, ще ви дадат останалите отговори.

1. Ако се държи лошо с вас

Не си мислете, че ще се промени. Ако се държи зле с вас, най-много да продължи да се държи все по-зле. Няма да се разкая, няма да се поучи. Не разчитайте на промяна у другия. Намерете силата в себе си да оставите онова, което ви ранява, зад гърба си.

2. Ако постоянно се налага да играете игрички

Любовта трябва да се случва с лекота. Игричките са за инфантилните ползватели на това чувство. В началото всички сме такива, но ако вашият партньор има нужда от детински изпълнения и по-нататък, зарежете го на някоя детска площадка, а вие отидете да си "играете" с възрастните.

3. Ако ви кара да се чувствате малоценни

Любовта ни издига, тя не ни принизява. Ако човекът до вас обича да ви тъпче и потиска, това не е добре. Това е знак, че трябва бързо да бягате. Нещата няма да се променят, а напротив - ще се задълбочат. Не си позволявайте тази грешка някой да ви реже от крилете.

4. Ако сте самотни с него

Това може да се случи по различни причини - не говорите на един и същ език, той е твърде зает, за да вникне във вашите чувства и проблеми, той ги пренебрегва, омаловажава, игнорира. По-добре е да сме самотни сами, отколкото самотни заедно. Нали?

5. Ако не го обичате

Ами да, невинаги те са виновни за това, че не сме щастливи заедно. Даже половината пъти вината си е изцяло наша. На сърцето ни, което вече не усеща пеперудите, когато той се прибира от работа. На ума ни, който е далеч от общите ни мечти и надежди. 
Любовта понякога си отива. Не се заблуждавайте, ами си го признайте, ако е така, и продължете честно напред. Пуснете и него да открие своето щастие.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X