Напишете дума/думи за търсене

Защо Козирозите са толкова студени?

Зодиакалният знак на Козирог може да изглежда негрижовен или коравосърдечен, но притежава много интригуващи личностни характеристики под първоначалната студенина.

Всъщност хладнокръвното поведение на хората от тази зодия може да бъде обяснено най-добре чрез астрологията.

Бидейки планинските кози на зодиака, Козирозите са много трудолюбиви. Те нямат нищо против да си изцапат ръцете, ако това означава, че в крайна сметка ще бъдат възнаградени.

Помислете си за Тигър Уудс или Стивън Хокинг, и двамата зодия Козирог. Едва ли бихте си представили, че тези хора са „студени“. Нека вместо това да ги наречем фокусирани.

Козирозите знаят, че животът е пълен с безброй възможности - погледнете Исак Нютон, който е представител на тази зодия. За да достигнат истинския си потенциал, те остават амбициозни и подхождат към всяка възможност с практически характер.

Дори и с този манталитет на „постигане на цели”, Козирозите не са най-дружелюбният куп хора. Ако имат лош ден, те ще уведомят всички около тях, че трябва да бъдат оставени на мира, освен ако не търсят неприятности.
Ако ги попитате дали се чувстват добре, те ще ви засипят с огън и жупел. Ще ви накарат да се почувствате така, сякаш вие сте виновни, че се държат по този начин.
Реалистични в ежедневието си, Козирозите обикновено не захаросват тази или онази ситуация, в която са изпаднали те или хората около тях.

Ако някой техен близък преживява разрив в отношенията си, Козирогът е този приятел, който веднага ще го уведоми, че тази връзка трябва да приключи.

Някои хора дори ще кажат, че Козирозите са суперпесимистични.

Те не оставят емоциите си да управляват решенията им. В съзнанието на Козирога това, че сте твърде емоционални, означава, че ще отвлечете вниманието си от успеха.

Те знаят, че поддържането на силен образ означава, че не могат да си позволят да покажат емоциите си.

Козирозите се управляват от десетия дом, който представлява авторитетната фигура и позиции на властта, общественик и семейно наследство.

Те са свързани с традиционните начини на живот. Козирозите трябва да се чувстват сигурни и ако това означава, че трябва да се придържат към правилата, те ще отидат над и отвъд всичко, за да направят точно това.

Работата е строго бизнес за Козирога. Той вярва, че единственият начин да постигнете успех в живота е да правите неща, без да се включват чувства.

Козирозите са земен зодиакален знак, управляван от Сатурн. Това е планетата на социалния ред и съответствие.

Разкрепостеното мислене не е в речника на Козирог. Както казах, той обича да следва правилата и да се придържа към тях. Ако предложите нов маршрут за пътуване, хората от тази зодия ще ви погледнат все едно сте луд.

Козирозите са един от трите земни знака в зодиака. Астрологията смята, че земята е най-плътният елемент и родените под нея са много заземени.

Това може да е причината Козирозите да искат да се придържат към статуквото. Те вярват, че следването на хода на живота ще им гарантира изобилие от успех.

Разбира се, Козирозите не са студени 24/7, 365 дни в годината.

Не искате обаче да се натъквате на ледената им страна. Те ще ви информират колко ненужно емоционален сте, без да ви цепят басма.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X