Напишете дума/думи за търсене

Как ревнуват мъжете според зодиака

Има някои мъже, които не могат да скрият емоциите си, колкото и да се стараят.

Няма значение дали са тъжни, ревниви, ядосани, има господа, които трудно задържат чувствата си към себе си.
Те са мъже, на които емоциите са изписани върху лицето и когато ги изразяват, го правят по запомнящ се и виден начин.

Има и чувства, които никой не иска да афишира, но скриването на подобни усещания може да нанесе много вреда на една връзка.
Всеки човек има своите моменти, когато ревнува, но не иска да се говори за това.

Да ревнуваш е трудна емоция за справяне, защото обикновено идва с много други емоции, като депресия или гняв.

Дори най-честните зодиакални знаци, могат да крият нещо в себе си и да се надяват, че проблемите ще отминат от само себе си, вместо да се налага да говорят какво не е наред.

Овен
Когато Овенът ревнува, той се превръща в някого, който е напълно различен от него. Ревността не е нещо, което Овенът изпитва често, но когато го прави, му е трудно да я държи под контрол. Той определено няма да ви каже веднага, че ревнува, но може да разберете как се променя отношението му.
Ще започне да ви се натрапва, особено що се отнася до планове за уикенда. Ако отхвърлите идея да прекарате време заедно, той ще ви донесе от девет кладенеца вода, за да ми убеди.

Телец
Когато ревнува, той се опитва да го задържи в себе си, тъй като това не е мъжът, който иска да бъде. Телецът започва прекомерно да ви ангажира със себе си. Вместо съобщение за добро утро, очаквайте той да ви пише постоянно, като ви пита какво правите и къде сте по всяко време на деня. Той също ще стане териториален, сякаш ви притежава и иска всеки друг мъж около вас да го знае.

Близнаци
Мъжът от тази зодия няма абсолютно никакъв проблем да се справи с малко аргументи и разногласия в отношенията си.
Но когато ревнува, това го изхвърля напълно от играта му. Коренно променя натюрела си.
Когато Близнакът ревнува, той е склонен да мълчи, при все, че хората от този знак са известни със своята бъбривост. Твърде вероятно е да не продума дума, за да не каже нещо, за което ще съжалява по-късно.

Рак
Ракът има тенденция да изпитва много силни емоции ежедневно, но когато се справя с някаква тайна ревност, тези емоции могат да станат още по-луди и по-трудни за справяне.
Ракът може да бъде невероятно пасивно-агресивен, което е най-голямото признание, когато той ревнува. Може да действа свръхзащитно, за да се опита да ви покаже, че ще съжалявате за поведението си.

Лъв
Когато Лъвът ревнува, той някак си убеждава, че е ревнив само защото има действителна причина за това. Вярва, че е толкова уверен в емоциите си, че няма начин да сгреши в чувствата си.
Когато ревнува, ще забележите, че настроението му ще се промени от оптимистично и любящо до направо грубо.
Освен че е груб и хаплив, Лъвът е склонен да бъде прекалено драматичен, когато ревнува. Той също е склонен да лъже и да ви казва, че е стресиран в офиса или се притеснява от нещо друго, но всички знаем какво се случва всъщност. Очаквайте Лъвът да се държи като шестгодишно хлапе, когато ревнува.

Дева
За Девата ревността е объркваща и сурова емоция. Когато мъжът от тази зодия изпитва ревност, непосредствената му реакция е да я скрие.
Въпреки това реакцията му на почти всичко ще е отрицателна. Очаквайте той да бъде много по-малко внимателен и грижовен към вас.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X