Напишете дума/думи за търсене

Как ревнуват мъжете според зодиака

Везни
Везните използват ревността като залог, за да ви приближат. Мъжът от този знак смята, че ако ви покаже колко по-добър е от всеки друг, от когото бихте могли да се интересувате, ще спрете да правите неща, които го карат да ревнува.
Той смята, че вие сте виновни за неговата ревност. Мъжът Везни обикновено не се държи толкова детински, но тази емоция го превръща в дете.

Скорпион
Не е тайна, че Скорпионът притежава големи емоции, а когато става въпрос за ревност, той е склонен към доста преекспонирана реакция.
Отначало той ще се ядоса, после ще почне да се държи налудничаво, а накрая ще се отдръпне.
Докато не открие за себе си, че ревността му е напълно неоснователна, Скорпионът ще стане параноичен.

Стрелец
Стрелецът мрази да ревнува. Той е типът мъж, който никога не иска да бъде обвързан или да направи компромиси със себе си. Така че когато ревнува, той смята, че това е така, защото е прекалено приклещен във връзката.
Очаквайте той да се почувства малко емоционален - независимо дали това е под формата на раздразнение или депресия, докато той не се опомни и разбере, че няма за какво да ревнува.

Козирог
Ако предизвикате ревност в мъж Козирог, шансовете са доста големи той да каже нещо от сорта на: „Ревността е тъпа емоция. Никога не бих ревнувал. "
Но Козирогът е човек като всички останали и невинаги може да контролира чувствата си. И когато той неизбежно почувства ревност, неговата непроницаема външност ще започне да се руши.
Ревнивият Козирог е този, който се чувства огорчен от всичко, свързано с любовта и връзките. Той също ще стане по-подозрителен към вас и какво правите, когато не е наоколо.

Водолей
Водолеят не обича да ревнува, защото това противоречи на всичко, към което се стреми: свободна любов и щастие.
Ревността кара мъжа Водолей да се чувства неудобно и има вероятност той да се преструва, че няма никаква представа за какво говорите, ако предизвикате ревността му. Всъщност той толкова добре се преструва, че нещо не го притеснява, че всъщност може би сте убедени, че той изобщо не е толкова ревнив.
Макар че може да не признае нищо на глас, в мозъка му препускат мисли да не ви загуби и да съсипе отношенията си само защото той ревнува. Очаквайте той да е по-тих от обикновено и малко повече на ръба на нервите си.

Риби
Макар че е вярно, че Рибите могат да бъдат чувствителни и несигурни на моменти, когато мъжът то този знак ревнува, тези емоции се усилват. Изведнъж той усеща, че трябва да се състезава с някой друг за вашата обич, дори ако това е далеч от истината.
Той става много по-отдръпнат, когато е около вас. Това е неговият начин да ви уведоми, че ако предпочитате да сте с някой друг, той няма да ви спре.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X