Напишете дума/думи за търсене

Детокс вана с тези продукти премахва всички ненужни токсини

Тялото ни постоянно натрупва токсини в процеса на живота. За да детоксикираме организма си, едновременно с това да се отпуснем от напрежението от деня, може да вземем вана със специални съставки.

Тя е комбинация от английска сол, необходима е за повишаване на алкалната концентрация, и лавандуловото масло - ароматерапия, която работи за намаляване на хормона кортизол и стреса.

Взимането на детокс вана е полезно всяка вечер преди лягане. Тази манипулация помага за цялостно дълбоко отпускане и премахване на токсичните отпадъци.

Температурата на водата трябва да бъде толкова висока, колкото може да понесете. Прибавете 2 чаши английска сол, наричана още магнезиев сулфат, 1/2 чаша сода за хляб и 10 капки лавандулово масло. За да създадете още по-положителен ефект, запалете свещи и пуснете лека, спокойна музика. Половин час във ваната е достатъчен, за да свърши чудеса.
След тази процедура ще спите като бебе. Всички притеснения и проблеми от този ден ще се оттеглят на заден план, нервната система ще се върне към нормалното си състояние, а тялото ще се очисти от натрупани токсини. Супердетокс ваната е идеалният завършек на вашия ден.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X