Напишете дума/думи за търсене

Мъжете споделят какво мислят за женските интимни прически

Да се обръсна или да не се обръсна... това е въпросът за 100 хиляди лева. Със сигурност не е най-приятната гледка да видиш пламнала кожа след такъв тип епилация, особено през зимата, когато дънките се трият безпощадно в нежната бикини зона.

Но чудите ли се някога какво мислят мъжете за интимните прически на жените?

Важно ли е решението да се оголиш като охлюв без къща или тоталният храсталак отново се връща на мода?

Проучване, обхващащо 3372 европейки на възраст между 18 и 65 години, разкрива, че 84 процента от тях са признали, че са подстригали срамните си косми по един или друг начин.

По-голямата част от жените предпочитат класическия метод на бръснене, но други избират кола маска, електролиза, лазерна епилация, фотоепилация, кремове за депилация. Някои дори предпочитат пинсети за премахване на космите от корена.

На въпроса защо се подстригват само 21,1 на сто от анкетираните са казали, че го правят заради вида интимна прическа, която предпочита партньорът им.

Ето какво мислят мъжете за женската срамни косми и тяхното подкастряне.

1. Някои мъже предпочитат пубисът да бъде подстригван и подреден

"Мисля, че е просто хигиенично да се поддържа подстриган и почистен. Не бих искал момиче да сяда върху мен, ако изглежда като развилняла се гора", казва Филип на 23 години.

„За мен подрязаните срамни косми казват: „ Аз се грижа за себе си“, споделя 27-годишният Мартин.

2. Някои господа се радват на повече срамни косми на жената

25-годишният Томас казва: "Напълно голата вулва е красива, но не е голяма работа, ако долу има останали малко косми. Това би било по-скоро приключение за мен."

27-годишният Алекс казва: "Предпочитам хубав малък кичур косми. Така е по-вълнуващо."

Антъни на 31 години добавя: "Искам жена. Жена. Не някой, който току-що е достигнал пубертета и все още не знае какво иска от тялото си. Добре поддържаните срамни косми си е цял ритуал."

3. Повечето мъже твърдят, че не е необходимо жените да бръснат цялата си вулва и пубис

26-годишният Райдър заявява: "Винаги е добре да видиш жена такава, каквато всъщност е - жена. Мисля, че малко интимни косми я правят по-палава. Това ми казва, че е уверена в своята сексуалност с това показва нещата, които я правят най-женствена."

"Всички мислят, че момчетата искат момиче, което изобщо няма косми по тялото си, защото в главите им най-голямата фантазия у дома да имат жена, която прилича на порнозвезда. Те грешат. Ние не искаме момичетата да се лишават от нещата, които ги правят жени. Нечестно е да се предполага, че всички господа искаме едно и също нещо", категоричен е Джордж. "Предпочитам да се справя с косми около отвора на влагалището, отколкото с онези ужасни дразнещи подутини от бръсненето."

Като цяло проучването установява, че повечето мъже искат това, което кара жената да се чувства комфортно, уверено и секси.

Вредни ли са интимните прически

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X