Напишете дума/думи за търсене

За кои автоимунни заболявания коренът от женско биле е безценен?

Коренът от женско биле е много полезен за хора с ниско кръвно налягане и за хора с чернодробни проблеми. Освен това е истинска панацея за надбъбречни проблеми.

Той е един от най-надеждните помощници в борбата с хроничните заболявания. На първо място, той има мощен антивирусен ефект. Херпесвирусите (включително вирусът на Epstein-Barr, HHV-6, цитомегаловирус и трихофития) са честа причина за много загадъчни заболявания. Сред тях са фибромиалгия, синдром на хронична умора, лаймска болест, синдром на Мениер, адреналинова умора, както и световъртеж, болки в тялото, невралгия на челюстта, шията, рамото. Те причиняват и автоимунни заболявания като ревматоиден артрит и тиреоидит на Хашимото.

Всъщност не тялото атакува себе си, а щамовете и мутиралите видове на тези херпесни вируси. Ето защо се нуждаем от ефективно антивирусно средство, което е корен от женско биле.

Съдържащите се в него фитохимикали предотвратяват развитието на вируса, буквално го изтласкват от тялото.

Тази билка е много полезна и за хора с ниско кръвно налягане и за хора с чернодробни проблеми. Истинска панацея е за надбъбречни проблеми: нито женшен, нито родиола, нито босилек, нито дори ашваганда могат да се конкурират с корен от женско биле в тази област. Всички тези билки поддържат само функцията на надбъбречните жлези, тоест те служат повече за профилактика, отколкото за лечение. Коренът от женско биле действа като зарядно устройство за този орган, изпълвайки го с жизнена енергия.

Включете корен от женско биле в диетата си, ако страдате от някое от следните заболявания:

Фибромиалгия, синдром на хронична умора, лаймска болест, синдром на Мениер, невропатия, болест на Грейвс, интерстициален цистит, дивертикулит, дивертикулоза, всички автоимунни заболявания и нарушения (особено тиреоидит на Хашимото, лупус и ревматоиден артрит, нарушения на храносмилателния тракт), остър фарингит, вирус/мононуклеоза на Epstein-Barr, херпес зостер, свръхактивна щитовидна жлеза, възпаление на апендикса, периартрит на раменната лопатка, хипотиреоидизъм, гастрит, неврит на лицевия нерв, депресия, ларингит, надбъбречна умора, инфекции на пикочните пътища, гастроезофагеална рефлуксна болест.

Коренът от женско биле е подходящ при следните симптоми:

Замайване, безпокойство, безсъние, невралгия, болка в челюстта, болка във врата, в рамото, замъглено съзнание, изтръпване в крайниците, запек, коремна болка, главоболие, гадене, хранителни алергии, студени крайници, симптоми на менопауза, улцерозен стоматит, киселинен рефлукс, звънене или жужене в ушите, проблеми с долночелюстната става, предменструален синдром, ниска солна киселина, вагинално парене, вагинална болка, язви (включително на стомаха и дванадесетопръстника), акне, тикове, спазми, затруднено преглъщане, сърцебиене, задръстен черен дроб с токсини, тазова болка, загуба на либидо, възпаление на далака.

Емоционална подкрепа

Ако сте от свръхчувствителните хора, за които всяко неразбирателство с околните причинява болки в стомаха или вътрешно напрежение, консумирайте това растение редовно. Това ще направи живота ви много по-лесен.

Когато се използва правилно, коренът от женско биле може да възстанови здравето на хора, които цял живот са се борили с болести. Ако някога сте били сериозно болни, тогава знаете, че възстановяването е магия.
Коренът от женско биле ни учи, че има много малки чудеса в ежедневието - просто трябва да се научите да ги забелязвате.

Съвети

Ако се опитвате да се откажете от кофеина, опитайте чай от женско биле. Сутрин ще ви зареди с енергия точно толкова, колкото и обичайното кафе.

Ако имате проблеми с храносмилането или сте яли нещо нестандартно за обяд в ресторант, пийте чай от женско биле. Това ще помогне на стомашно-чревния тракт да работи.

Тинктурата от корен от женско биле е по-ефективна, ако не съдържа алкохол.

Чай с корен от женско биле и канела

Съставки за 4 чаши

2 с.л. л. изсушен корен от женско биле
1 ч.л. портокалова кора
1 ч.л. смляна канела
1/2 ч.ч. карамфил

Комбинирайте всички съставки в малка купа. Сварете четири чаши вода. За всяка чаша чай използвайте една чаена лъжичка от сместа. Варете в продължение на пет минути или повече до готовност, която ви е по вкуса.


Детоксикация с няколко прости навика

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X