Напишете дума/думи за търсене

Тайното качество на жената, което подлудява всеки мъж

Нежността на жената е това, което всеки мъж търси в живота. Грижата, вниманието и емоционалният контакт са основите на нежната връзка.

Нежността на жената е удивително чувство, несравнимо с всяка друга емоционална проява на човек. Тя е различна към любим мъж, към дете, към животно. Жената е емоционална по природа и нежността се счита за едно от ключовите й качества.

Женската нежност: нейната сила и слабост

Ние идентифицираме нежността с проявата на любов. Топлината и интимността са незаменими спътници на нежността във връзката.
Ако случаят не е такъв, подобно взаимодействие между хората може да се нарече с напълно различни думи: партньорство, контакт, комуникация.

Но ако нежността е неподходяща във офиса или по отношение на непознати хора, тогава нашето най-съкровено Аз, което разкриваме у дома при затворени врати, изпитва остра нужда от топлина, грижа и обич.

Нежността е естествено качество на жената, нейното оръжие и нейната трогателна слабост.
Ако мъжът може да „намери ключа“ към женското сърце, тогава неговата избраница ще му даде такава нежност и любов, че заради нея той буквално ще иска да премести планини.

Естественият израз на нежността на жената е нейната усмивка, която има многостранно послание. Това е любезно отношение, уважение и приятелска подкрепа и, разбира се, любов и нежност.
Нежното отношение е вид камертон на любовта. Ако жената обича някого, не е нужно да полага усилия, за да бъде привързана, всичко се случва интуитивно. Когато няма истински чувства, нежността може да бъде „изиграна“, но не изкуствено предизвикана.

Ако жената няма естествено нежно поведение, ако й е трудно да проявява чувства, има смисъл да разбере защо се случва това.
Случва се нежността да отстъпи на заден план поради семейни конфликти. Или момичето е възпитавано по такъв начин, че да не е научено да бъде нежна. Хората, които са преживели липса на привързаност в детството, започват да изграждат взаимоотношения по същия модел.

Изключително трудно е да бъдеш нежен и грижовен, ако в този момент нещо те притеснява, ако си раздразнен, ядосан.

Първата стъпка е да се научите как да се отървете от негативизма. Универсален начин за справяне с негативните емоции е да се абстрахирате от проблемите и да преминете към това, което ви прави щастливи и приятни.

Забележете колко често през деня сте били нежни? Не остроумна, весела, ефективна, организирана, а просто нежна жена? Колко често изразявате обич към съпруга, половинката, детето, членовете на семейството?
Днес жените обръщат много внимание на работата и решаването на житейски проблеми. И нежността се превърна в истинска рядкост.

Някой е надарен с дара на нежност в по-голяма степен, някой - в по-малка степен, но във всеки от нас има резерви от това чувство. Човек може на пръв поглед да изглежда сдържан и студен, но в душата си той е да е в състояние искрено да обича и да се грижи за скъпите за него хора.

Потърсете причина за обич. Това може да бъде всяко, най-незначително действие от страна на любимия човек. Винаги, когато проявява дори оскъдни грижи за вас, благодарете му с целувка, мила дума. Говорете сладки думи.

Забележете как двамата се държите на улицата помежду си. Опитайте се да се хванете за ръка, а не под ръка. Хората, които се държат за ръце, са по-близки, имат здрава връзка между тях.


Как се целуват зодиите?

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X