Напишете дума/думи за търсене

5 въпроса, които дават отговор дали сме с правилния партньор

За да промените нещо към по-добро в живота си, важно е преди всичко да бъдете честни със себе си.

Има няколко много важни въпроса, с помощта на които може не само да разберете себе си, но и ясно и бързо да установите и укрепите връзката си с партньора, ако се налага.

1. „ Защо моят мъж ме обича толкова много? Защо той ме цени и защитава?"

Този въпрос трябва да си задавате, когато искате да повишите малко самочувствието си и в крайна сметка да разберете колко наистина сте специални и уникални.
И цялата тайна на този въпрос е, че когато започнете да се питате за това, мозъкът ви автоматично ще започне да ви търси и да ви „подхвърля“ положителни отговори на тези въпроси. Затова, когато сте провесили нос, се запитайте това, а след това изслушайте вътрешното си Аз и се насладете на неговите отговори.

2. "С този мъж съм от страх да не съм сама или защото наистина го обичам?"

Важно е да бъдете максимално честни със себе си и тогава може да разберете самите вас и да чуете собствения си глас. А какво да направите с получената информация, зависи от вас. Но тъй като си задавате този въпрос, значи вече сте готови да получите своя отговор на него.
И най-често именно във въпроса се крие самият отговор. Тоест, ако вече признавате идеята, че във вашата връзка е включена не само любовта, но и страхът ви да останете сами, тогава трябва да работите върху това и да станете по-уверени в себе си.

3. „Какво ме привлече в този мъж? Възможно ли е по някакъв начин да укрепим нашите отношения, за да не ги загубим, и ако да, как точно?"

Винаги обръщайте внимание и се фокусирайте върху положителните качества на партньора си, защото заради някаква добра причина сте избрали точно този мъж, нали? Нещо, което сте намерили толкова ценно в него и какво толкова ви привлече? Помислете какво е било, а след това го оценете и погледнете на него все едно го виждате за пръв път.

Опитайте се да се опознавате всеки ден от нови различни страни, изучавайте любимия човек, опознавайте го отново. Поддържайте романтиката си заедно. Борете се един за друг и за вашата любов, но не и за този, който не ви обича и оценява.

Опитайте да намерите повече предимства и ползи във връзката си с този конкретен мъж, но отново, разбира се, те съществуват. И да се заблуждавате, и да живеете с „розови очила“, помнете, че светът на собствените ви илюзии не си струва.

4. "Какво мога да направя за себе си, за да се чувствам щастлива и доволна от живота си в момента?"

Много е важно жената да не прехвърля отговорността за собственото си щастие върху мъжа, а да се научи да носи отговорност за него сама.

5. "Опитвам ли се да спечеля любовта му, или ясно знам, че за да бъда обичана, просто трябва да бъда себе си?

Да обичаш на инат, не си е работа. Още повече ако загърбваш себе си, за да бъдеш с някого, който няма достатъчно топки за истинската ви същност. Заради когото постоянно трябва да играете роля. Ако беше така, отдавна да сте заживели в Холивуд и да печелите награда след награда, нали?

Бъдете възможно най-честни със себе си, когато отговаряте на тези въпроси. Разберете къде са вашите слабости и къде са силните ви страни и върху какво още трябва да работите. Помнете, че всичко е във вашите ръце.

Ето това искат наистина жените от една връзка

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X