Напишете дума/думи за търсене

3 начина, с които да затапим устата на някого, който ни подсвирква по улицата

Не знам за вас, но за мен подсвиркването и подвикването на сексуални закани, докато крача по градските тротоари, ми се струва просташко, нелепо, досущ като непоискана пишка.

Има жени, които искат да пъхнат пистолет в устата на тоя, дето им говори мръсотии по улиците, но това със сигурност не е моята игра.
Предпочитам да запазя хладнокръвие и да ги „застрелям” с думи. Така по-героична изглежда сдържаността ми в моите очи.

Наясно съм, че шансът някой да рецитира зад гърба ми Шекспирови сонети по булевардите, е нищожен, но една жена може да мечтае, нали?

Въпреки че никой не може да спре желанието на някого да подсвирка я от строеж, я от спряла на светофар кола, има няколко техники могат да ви помогнат да осуетете мераците на пишман свалячите и да излезете от двубоя с надмощие.

1. Полезната реплика

Трябва да притежаваш патентована комбинация от концентрирана незрялост, поръсена с дълбока вътрешна тъга, за да си мислиш, че викането след непознати жени на улицата може да обогати живота на някого.
Когато някой мъжле ви призовава да му се "усмихнете" или ви се заканва сексуално, незабавно му отговорете с непотърсени от него съвети, които да му дадете. Така де, той отвори темата, казвайки ви как да живеете живота си, така че е справедливо да му върнете услугата.

Ето някои опции, в зависимост от реакцията, която искате да предизвикате:

Обидна: „Устата ви мирише“
Озадачаваща: "Прехвърлете вашата сметка в друга банка"
Подигравателна: „Какво ще направя с всички тези оргазми?"

Без значение кой ще изберете, той ще бъде зашеметен от вашата бърза реплика и ще бъде заставен да премине в защита.

Бъдете готови да ви нарича с кофти епитети, но на кого му пука – нали триумфално се отдалечавате като екшън герой от експлозия на забавен каданс.

2. Развалена плоча

Не малко мъже подвикват и подсвиркват на непознати жени, тъй като се опитват да изглеждат доминиращи и алфа мъжкари пред приятелите си. В такива случаи може да се въоръжите с прийомите на Сун-Дзъ и да обърнете собствените им оръжия срещу тях.

След първоначалния му залп от неприлични предложения, просто отговорете с "Какво?", докато се отдалечавате. Ако той повтори своя рефрен, задайте въпроса отново. И отново.

Как ли „мъжкарят” ще се почувства пред приятелите си, ако трябва да свири, да издава звук от целуване и да ви говори мръсотийки 4 пъти подред, преди да разбере, че се шегувате с него?

3. Ако всичко друго се провали, използвайте слушалките си

Понякога единственият печеливш ход е да не се играе играта на „флиртаджията” от скелето или от таксито. Чифт слушалки може да бъдат вашата шапка невидимка.

Дори не е нужно да слушате музика, ако наистина не искате. Повечето, ако не всички мъже няма да си направят труда да си губят времето в улични „разговори”, ако никой няма да ги чуе.

5-те най-важни причини за мъжете, поради които напускат жените

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X