Напишете дума/думи за търсене

Това е причината №1, поради която жената може да откаже мъжа от себе си

Когато срещнете мъж, който тялото ви харесва, то ще разпознае привличането и веднага ще се заеме със задачата си, сигнализирайки ви за това.

Но истинският въпрос, който трябва да си зададете, е рекламирате ли се с цел продажба или сте верни на себе си, когато излизате с даден мъж?

Ако се опитвате да се „продадете” твърде настойчиво, господинът, с когото имате среща, ще го забележи по факта, че говорите много.
В този миг жените са водени от мъжката си енергия.
С две думи, вие се опитвате да представите себе си като презентация или представление, използвайки похватите на силния пол, а това със сигурност не се харесва особено на мъжете. Така де, нали все искат да ловуват.

Да бъдеш себе си, е съвсем различна енергия. Нека го наречем женска енергия, защото се чувствате добре да правите добро, вместо да правите добро, за да се чувствате добре.

Може да откриете разликата по скоростта, с която действате. Ако бързате да бъдете физически с мъж, когато се срещнете с него, шансовете са вашата мъжка енергия да поеме темпото на връзката.

Когато имате отношения с някого, естествено е да правите неща, които ще го накарат да ви хареса. Но не правете компромиси със себе си - ако не си падате по скариди, не казвайте, че са ви любими, за да му угодите в избора на рибен ресторант.

Ако в началото не сте честни и лъжете за дребни неща, когато другият разбере това, може от закачка да стане плачка. Не е изключено през ума му да мине чуденето за какво още сте го лъгали.

Разбира се, мъжете също се опитват да се продадат на жените, показвайки най-доброто от себе си.
Предизвикателството е, че когато мъжът ни продава нещо, той обикновено не е в състояние да купи. На ако една жена се презентира чрез мъжката енергия, това ще покаже на отсрещния, че не иска сериозна връзка и той ще се отнася към нея като към човек, с когото може да се среща от време на време с намерението да прави секс.

Защо? Защото сте заявили себе си чрез мъжката енергия.

За да иска мъжът сериозни отношения, в корените си това трябва да е неговата идея. Или поне да успеете да го убедите, че това наистина е така. Той е този, който трябва да направи първия ход. Ако му отнемете този прерогатив, като нищо може да ви намери за твърде мъжествена и да си плюе на петите.
Да бъдете себе си, привлича към вас истински мъже и те ще се постараят да ви спечелят. Помнете, че вие сте божественият трофей, за който мъжът трябва да се потруди.
Това означава, че трябва да започнете да се отдалечавате от търсенето на възхищение от негова страна.

Възхищението е за това, което правите, но любовта е за това да бъдете това, което сте. Това е разликата между това да се рекламираш и да бъдеш себе си.

Изключително важно е да бъдете себе си, защото когато не сте, това винаги се връща като бумеранг и ви преследва. Така че никога не започвайте връзка чрез лъжи, защото е по-добре да сте истински човек, отколкото някого, когото никога не сте били.

Не мога да преодолея скъсването с гаджето

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X