Напишете дума/думи за търсене

Котките, които предпазват от зли духове

Вярвате ли, че котките могат да видят духовете, които хората не успяваме?

Тези животни са защитници на домакинството, в което живеят, и ни предпазват от негативни духове. Областта, която котката смята за своя, е благословена от нейната положителна аура. Присъствието на котка може да предпази вас и дома ви от зли духове.
Не се дразнете, когато котка се търка срещу вас. По този начин тя споделя с вас своята астрална сила, магията, която притежава всяка котка. Ако я отблъснете, вие се лишавате от положителната енергия, която това вълшебно животно е искало да ви даде. При котките няма втори път. Веднъж прогонени, вече може да не ви дадат такива астрални сили и дори да вземат обратно всичко, което са ви дали в миналото.


Когато котката намери зли духове в къщата, тя „изсмуква“ злите духове и ги премахва напълно от къщата. Ако откриете, че котката ви се взира в нещо или седи в определен ъгъл на къщата за дълги периоди от време, това означава, че там има отрицателни сили. Помогнете на котката си, като четете молитви или извършвате ритуал за прочистване у дома.
Или опушете с пелин. Пелинът се счита за много мощен инструмент за прогонване на злите духове.
Астралната способност на котките е толкова много силна, че те могат да изплашат духовете.

Котката и домакинството
Хората, които ревнуват от вас, могат да гледат със злите си очи на вашето щастие, което води до загуба на здраве, богатство и просперитет. Ако подозирате някаква опасност от нещо, или се страхувате от зловреда или лоши очи, или попаднете на някого, който възнамерява да ви навреди, погалете котката си с две ръце, като за финал оставите опашката. Докато правите това, вие се вкарвате в мощното царство на животното, което ще отклони и най-силната атака на зла сила.
Котките са канали, по които се пренася космическата енергия. Те могат да доведат такава положителна енергия в домакинството, на което са отдадени. Тези домашни любимци избират геопатогенните зони в къщата, в която живеят. Това са местата, където текат голям брой отрицателни енергии.


В Русия съществува ритуал, в който преди някой да се нанесе в дадена къща, първо през прага й минава котка. Ако къщата е стара, котката ще премахне отрицателната енергия, оставена от миналите собственици. В случай на стара къща, котката ще привлече мощна енергия в къщата, тъй като те са свикнали да живеят в зони с висока енергия.

Изцеление с котки
Котките притежават големи магически сили, които могат да излекуват човек. Това важи за котките от всяка порода или цвят. Те ще лежат на засегнатото място на болния си стопанин и неволно ще го излекуват от неговата болест. Може да бъдете в непрекъснат процес на оздравяване, като просто погалите животинката. Само тази дейност облекчава емоционалния и психически стрес. Това е най-лесният начин за лечение.

Лечителите вярват, че бялата котка има необикновени лечебни елементи.
Що се отнася до психо-емоционалните ефекти върху хората, се смята, че персийските и котка сфинкс имат двойно по-голяма магическа сила, отколкото котките от други породи.

Как цветът на котката играе важна роля, когато искате да се докоснете до магическите й сили?

Черните котки са свързани с окултни сили, магьосничество, черна магия и защита. Вярвате или не, черните котки имат голяма сила да абсорбират негативната енергия и да спасят едно домакинство от предстоящи проблеми.

Оранжевите котки са свързани с наситената мъжка сила и сила на Слънцето, както и Ян енергия. Независимо дали са мъжки или женски, рижите котки привличат пари, богатство и концентрация.

Положителната енергия на сивите котки помага да се поддържа щастието, привличат късмета, мира и емоционалната стабилност.

Белите котки могат да облекчат стреса с мощните си лечебни сили. Тези животни притежават енергия, която може да осигури добро здраве на хората от домакинството.

Сиамските котки могат да донесат дълголетие, слънчева магия и енергия на Ян.

Трицветните котки се смятат за върховни богини. Те са комбинация от три цвята - разновидности на бяло, червено, наситеното черно. Те предпазват семейството от всякакви вреди, където и да се намират, и привличат просперитет и щастие.

За двуцветните котки легендите разказват, че тези представители на този животински вид са много приятелски настроени. Тяхното присъствие дава на домакинството здрав разум и мъдрост.

Костенурковите котки
са свързани със слънчевата магия и са почитани като храмови котки. Те са кралски, мъдри, жизнени и игриви. Помагат за постигане на вековна мъдрост.

Котките на райета
са за тези, които искат да внесат късмет, веселие, оживление в живота си, тези котки са за тях. Те носят такива вибрации, които предпазват от стресови ситуации и внасят хумор и лекота в хората, живеещи в тяхното обкръжение.



9 знака, че сме превзети от негативна енергия

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X