Напишете дума/думи за търсене

Мъжът е като лупа за жената

Всичко, което усещаме, свързано с романтичните си отношения, се отразява от половинката ни.

Това може да бъде както нашето щастие, така и нашите проблеми. Затова искреността и откритостта са толкова важни в една двойка. В крайна сметка, напрегнатите и интензивни емоции на любимия човек не могат да заблудят.

Мили момичета, разберете едно просто, но много важно нещо - вашият мъж е като лупа, която отразява преди всичко вашето вътрешно състояние. Дори външно да изглеждате страхотно, но душата ви да е много зле и изобщо не сте уверени в себе си - вашият мъж ще го почувства и отрази.

Той отразява цялата ви болка и вашите вътрешни проблеми. На подсъзнателно ниво излъчвате това, което е вътре у вас, на света и пръв го улавя партньорът ви. Затова няма нужда да се преструвате и да „изцеждате“ от себе си радост и усмивка, ако имате сажди в душата си.
Бъдете честни със себе си и с партньора си, уважавайте себе си и него.

В крайна сметка, защо да заблуждавате себе си и всички около вас?

Всичко това изглежда много неискрено и неестествено, затова се опитайте да си позволите да бъдете себе си и да дадете воля на това, което чувствате в момента. Не оплювайте емоциите си, защото дори болката може да ви бъде от полза.
Точно това, което ви боли най-много, от което се страхувате най-много - е мястото, където трябва да отидете, това е вашата "зона на развитие". Затова не гасете и не заглушавайте емоциите си, а ги слушайте.

Какво ви казват?
За какво става въпрос?
Каква е болката, какъв е сигналът на тялото ви?

И след като разберете това, позволете на щастието и вътрешната хармония да ви споходят.

Същото се отнася и за самочувствието - не сте сигурни в себе си, което означава, че мъжът „увеличава“ това. Щастливи сте и знаете, че сте фантастични и достойни за всичко най-добро – тогава мъжът ще ви носи на ръце. Затова винаги започвайте със себе си. Но в същото време обърнете внимание на това как се държи мъжът ви с вас.
Понякога въпреки че уважавате и обичате себе си и него, той не може да ви отговори със същото отношение към вас. В този случай е по-добре да се освободите един от друг и да живеете живота си щастливо разделени.

Помнете, че сте достойни за щастие и любов. Не правете компромиси с това.

Четирите големи кризи в дългогодишните отношения

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X