Напишете дума/думи за търсене

Ако притежавате тези 8 черти, вие сте чудесни за брак

Имах редица сериозни, дълготрайни връзки, преди да срещна съпругата си, но всички те приключиха, защото не можех да си представя, че остарявам с тези жени.
Приятелите и семейството ми смятаха, че съм твърде придирчив и че трябва да кандисам и да смаля малко изискванията си, но не се огънах.
Не е като да купувам кола - исках да се ангажирам за партньорство за цял живот с друг човек.
Какво прави една жена, подходяща за съпруга, поне според мен?
За щастие, тези девет неща за моята любима потвърдиха, че е с нея всеки ден е празник, а тя ме кара да съм тотално развълнуван от идеята да прекарам целия си живот с нея.

1. Тя е най-добрият подарък
Това е много по-дълбоко от размяната на материални неща, макар че една Коледа ме изненада с красив радио шкаф от 50-те години с вграден грамофон. Бях споменал, че винаги съм искал такъв, и хоп – ненадейно се озова в хола ни.

2. Тя е пълен пакет
Тя не само е тотално умна, тя е амбициозна и има ясна визия за целите си. Според мен партньорът в живота трябва да има повече от мъгляв списък с неща, които иска да постигне.

3. Тя е невероятно зряла
Аз съм с шест години по-възрастен от половинката си, но тя е по-голямата в нашите отношения. Тя е мъдра отвъд годините си, не се гневи за глупости и се справя с нещата по-хладнокръвно от мен.

4. Тя е отговорна

Съпругата ми е практичен човек, вероятно защото родителите й са практични хора. А с практичността често идва и отговорността.
Прави това, което казва, че ще направи, така че винаги знам, че мога да разчитам на нея.

5. Тя споделя с мен

Може и да е клише, но е вярно - доверието е основата на здравите отношения.
Вярвам изцяло на половинката си и доколкото знам, тя се чувства същото. Това вероятно е резултат от факта, че не крием нищо един от друг, добро или лошо.


6. Тя е красив човек. Точка.

Тя не само има красиви черти на лицето, но има и прекрасна душа.
Тя е приятна личност, с когото да общуваш, тя е положителната сила във всяка стая и добър човек. Никога не отричам факта, че тя е категорично по-доброто човешко същество от мен.

7. Тя е чудна разказвачка на истории

Съпругата ми обича да говори и е пълна с истории.
Тя не просто говори излишно, тя говори, защото е мислител.
Една от най-големите причини, поради които исках да се оженя за нея, е, че сме в средата на интересен разговор, който ще отнеме цял живот, за да го завършим.

8. Тя винаги е до мен

Както всяка двойка, и ние имаме възходи и падения, но въпросът е, че ги имаме заедно.
Непрекъснато се пазим един от друг и си поставяме за цел да си помагаме, когато е възможно. По същество ние вървим през живота като екип. Тя ми е партньор в престъплението.

Типове, които определят колко дълго ще трае връзката

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X