Напишете дума/думи за търсене

Белите вещици – как да ги разпознаем

Чувствали ли сте някога, че разбирате и усещате неща, които другите трудно разбират? Има шанс да сте бяла вещица.
Може да ви се стори странно в тази технологична епоха, в която живеем, но вещици съществуват. Те твърде често са представени погрешно навсякъде – приказки, притчи, анимационни филмчета.
Не всяка вещица има крив нос или брадавици по цялото си лице. Освен това не всяка вещица е зла.

Вещиците често се наричат „земни ангели“. Знаем, че ангелите се опитват да действат като посредник между нас и света на боговете, който е небето.

Но вещиците са малко по-различни. Те се опитват да посредничат между нас и нашето същество.
Нашето вътрешно Аз и нашите елементи са много важни, но не всеки от нас има силата да се свърже с тях. Така че вещиците всъщност са страхотни и играят основна роля в подпомагането на растежа на нашата духовна страна.
Въпросът е вие вещица ли сте? Как да разберете?

1. Сензитивните сте към заобикалящото ви

Може да усетите атмосферата и как се превръща. Ако е имало сбиване между двама души, тогава може да усетите напрежението, висящо във въздуха, въпреки че може да не сте присъствали по време на сбиването.
Може да разберете кои са приятели и кой врагове, когато сте в компания. Това е така, защото вие като вещици сте ясновидци. Усещате много неща, защото сте по-близо до земята и човешките емоции.

2. Обичате да сте на открито
Светът навън е привлекателен за вас. Бихте искали да посетите дадено място поради миризмата на трева или росата, падаща на земята. Може да усетите промените в околната среда. Тъй като сте деца на природата, обичате да сте сред природата и да се държите така, сякаш сте част от нея.

3. Сънувате пророчества

Сънувате ли често събития, които се случват в бъдеще? Вашите сънища апокалиптични ли са на моменти? Може би понякога намирате определени форми в съня си: като триъгълник или звезда. Може да ви се стори като листо или цвете с пет венчелистчета. Може дори да сънувате кръг.
Кръговете означават нашия свят и вечността като цяло. Ако тази кръгла форма изглежда като Луна, тогава може да бъдете сигурни, че сте вещица. Лунната богиня е Даяна, а вещиците са нейното потомство - тя се опитва да се свърже с вас чрез вашите сънища.

4. Вие сте привлечени от определени животни

Ако погледнете назад към миналото си, помните ли някое конкретно животно? Животното може да е уловило сетивата ви по странен начин. Може би това е била врана или друга птица. Може би някога бездомни кучета са ви следвали по петите, без да ви вредят.
Това е съвсем естествено за хората, които са родени като бели вещици. Животните са привлечени от вашата енергия и ви намират за познати. Те ви защитават и са ваши приятели.

5. Вие избирате домашни лекарства пред химическите продукти

Като сте близо до земята, по-скоро бихте избрали домашно приготвени лекарства, отколкото химически продукти, които са абразивни. Те са твърде мощни за вашето тяло. Ето защо се насочвате към хомеопатията, която е много по-лека и подхожда на организма ви.
Още по-добра е натуропатията - с лавандулово масло и малко ментов чай, за да ви охлади. Някога вещиците са били акушерки и се занимавали с приготвянето на илачи..

6. Имате доверие в по-голямото добро

Имате вътрешна доброта в сърцето си и това е, което ви управлява всеки ден. Вярвате в магия и във феи. Вие вярвате, че и духовете съществуват. Знаете, че присъстват и лоши неща.
Но въпреки всичко това вие сте наясно, че има добра сила, която присъства във всичко и по-скоро бихте искали да видите нея, отколкото нещо друго.

7. Животните и децата са привлечени към вас

Животните и децата ви харесват и биха искали да останат с вас за дълъг период от време. Ставате техният любимец съвсем естествено. Това е така, защото и животните, и децата са чисти и имат специфичен начин да усещат нещата. И двамата вида разбират магията, която присъства във вас, и не са готови да я пуснат толкова лесно.
В резултат на това те съвсем разбираемо биха искали да се насладят на вашата енергия и да бъдат част от вас. Те се чувстват защитени от вашето спокойствие и знаят, че няма да им навредите. Съвсем естествено те изграждат доверие с вас.


8. Заинтригувани сте от Слънчевата система и Вселената

Вие сте притеглени към изследвания за космоса. Обичате да гледате документални филми за голямата вселена и нашата връзка с нея. По някакъв начин вярвате, че там има и други животи, защото може да почувствате отдалечена връзка. Това продължава да доказва, че всички сме някак свързани.

9. Вие сте чувствителни
Като вещица вие сте толкова свързани с човешките емоции, че може да усетите всеки малък обрат на тъга. Хората обичат да говорят с вас, защото намират разбиране във вас. Може да канализирате емоциите им по начин, по който никой не успява и това се е превърнало във вашата специалност. Историята твърди, че белите вещици са тези, които са консултирали хората, когато са били депресирани. Те могат да ви помогнат да подредите емоциите си.

10. Обичате изкуствата

Творчеството тече през вас и вие не се свените да създадете нещо ново и необичайно. Обичате сами да си шиете роклите или да готвите по специална рецепта, която не е изпробвана досега. Експериментирането и изобретяването тече във вените ви.

11. Обичате да рециклирате отпадъците

Вие сте свързани с планетата и не искате тя да страда излишно. Така че, по-скоро бихте рециклирали отпадъците, които се трупат навсякъде около вас. Знаете колко важно е рециклирането в настоящия свят на свръхпроизводство.

Ако смятате, че осем от тези характеристики съвпадат с вашите черти, значи сте бяла вещица. Вашето магьосничество е вашата сила и затова трябва да започнете да го прегръщате. Това е заложено във вашата природа, така че няма да имате проблеми да бъдете едно цяло с него. Просто изчистете ума си и се опитайте да се върнете към добрите си вещерски корени.

Какви поличби носят животните, които ни пресичат пътя?

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X