Напишете дума/думи за търсене

Трябват ви само тези две съставки, ако искате идеална кожа

Красивата, гладка кожа е не само подарък от природата, а и внимателна и всекидневна грижа. Скъпата козметика невинаги отговаря на нашите очаквания по този въпрос. И тогава на помощ идват прости, достъпни и съвсем не скъпи продукти, които помагат да направим кожата гладка и нежна.
Хората с красива и гладка кожа винаги привличат вниманието на околните.

Кожата е ценен и важен показател за здравето и красотата. Как можете бързо и ефективно да подредите лицето си и да се подмладите?
Едно от невероятните средства, с които се поддържа здравето и сияйния вид на кожата е маската, която придава стегнатост и гладкост.

Ако не сте мързеливи и приготвите тази смес у дома, а след това я нанесете върху лицето си, всичките ви приятели ще ви зададат един и същ въпрос: „Лифтинг ли си правила?”
Тази ефективна маска ще върне свежестта и еластичността на кожата за броени минути.

Ще ви трябва бутилка рициново масло и един суров картоф.
Обелете зеленчука, измийте го, настържете и изцедете старателно сока. Вземете 1 чаена лъжичка рициново масло, смесете с 2 чаени лъжички картофен сок. Направете микстурата възможно най-хомогенна.

Забележка: сместа трябва да е леко топла.

Нанесете маската върху кожата на лицето, оставете да престои 20 минути. През това време е полезно да лежите по гръб и да се опитате да отпуснете лицевите мускули.
Измийте с топла течаща вода, внимателно попийте със суха кърпа.

Нека красотата и здравето бъдат с вас!

Подправки в помощ на красотата

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X