Напишете дума/думи за търсене

Годишна астрологична прогноза - първа част

„Промяната е законът на живота.“ 
Джон Кенеди


Дойде време да приемем още една голяма промяна.
2021 година започна и всички се надяваме да донесе добри вибрации, свежи надежди и щастие в живота на всеки човек по целия свят. Но има някои неща, които не са под наш контрол. Какво са ни приготвили звездите?

Овен

Обща прогноза за 2021: Годината ще започне с оптимистична нотка и ще ви донесе късмет. Ще бъдете изправени пред големи решения и предизвикателства, но отношенията ви ще се подобрят.

Средата на 2021 г. ще бъде малко предизвикателна, особено на работния фронт, поради промени в планетарните позиции. Ключът за справяне с тази ситуация е да държите негативните мисли встрани и да контролирате нрава си. През втората част на годината много от вашите амбиции вероятно ще бъдат изпълнени.
2021-та година е подготвила много промени за вас, но не се страхувайте - повечето от тези промени са положителни.

Планетите ще повлияят положително на вашия социален живот, така че ако търсите начини за разширяване на социалните си контакти, ще намерите многобройни възможности за това. Комуникацията ви на работното място ще бъде възнаграждаваща, което ще улесни работата по проекти, които изискват екипни усилия.

Паричните въпроси ще доминират. Очаквайте някои изненади във финансовия сектор на живота си. Препоръчително е да бъдете икономични с разходите си, в противен случай може да възникнат финансови проблеми. Добре е да превърнете хобитата си в източник на допълнителни доходи. Инвестирането в недвижими имоти ще доведе до печалба.

Януари и февруари са много благоприятни за вашата кариера. Връзката ви с шефа ви ще се подобри и дори може да очаквате повишение или повишение в началото на годината.
Работният живот ще бъде изключително натоварен, но добрата новина е, че производителността ви също ще се повиши през първата половина на 2021 година.

Трябва обаче да намерите време да се отпуснете, иначе стресът ще ви вземе по-добре. Тази година ще трябва да проявявате допълнителна грижа към психическото си благополучие. Помислете да правите редовно упражнения за облекчаване на стреса като йога и медитация, които ще подобрят цялостното ви здраве.

Най-щастливите месеци: февруари, април, юли и октомври


Съвети за 2021 г.: Ключът към справянето с предизвикателствата е да държите негативните мисли встрани и да контролирате нрава си.

Телец
Цялостна прогноза за 2021: Годината носи много драма, вълнение и тръпка в живота ви. Ще се радвате на професионален растеж и стабилност в личните отношения.

През 2021 г. планетите се събират заедно, за да внесат много драма, вълнение и тръпка във вашия живот. Ще се сблъскате с конфликти, но положителната новина е, че те скоро ще бъдат разрешени. Тази година животът с партньора ви може да бъде много възхитителен, но първо трябва да поговорите и да се отървете от минали недоразумения. Тази година е подходящо време да бъдете иновативни; може да донесе успех.
Планетарните позиции са благоприятни и ще донесат професионален растеж. За кариерата ви ще бъде страхотна тази година. Първата половина на годината ще бъде много натоварена по отношение на работата. Ще бъдете част от важни бизнес решения.

Въпреки че много обичате стабилността, приемете промените, приемете възможностите и поемете рискове - те ще ви се отплатят. Ще получавате подкрепа от близки през цялата година.
Тази година финансовото ви състояние ще бъде много стабилно, тъй като работите повече, както по отношение на качеството, така и количеството, парите ви също ще растат. Това е и добра година за извършване на благотворителна дейност. Ако се прави чисто по хуманитарни причини, това ще ви донесе добра карма.

Ще се почувствате по-енергични, което трябва да се използва, за да се занимавате със забавни и релаксиращи хобита, за да поддържате нивата на стрес под контрол.

Най-щастливите месеци: януари, март, май и септември


Съвет за 2021: Трябва да възприемете промените, да приемете новите възможности и да поемете рискове - те ще се изплатят.

Близнаци
Обща прогноза за 2021: Годината може да бъде много положителна и специална година за вас. Вашето социално и финансово положение няма да срещне големи промени. Вашите романтични и приятелски отношения ще станат по-дълбоки.

2021 г. може да бъде много положителна и специална година за Близнаци. Много от старите ви проблеми ще приключат и сега е подходящ момент да започнете отначало. Ще имате късмет и много от плановете ви ще се получат, ако ги изпълнявате всеотдайно.
Близнаците се съветват да избягват конфликти и да бъдат дипломатични по отношение на хората, ако искат да изпълнят целите си. Трябва да сте правдиви в транзакциите си.

Социалните и финансовите ви ситуации няма да срещнат големи промени. Към по-късната част на 2021 г. вашият служебен живот ще стане по-забързан. Ще трябва да работите по-усилено и да се ангажирате по-често с колеги, което може да бъде сложно, защото може да ги намерите по-дразнещи от обикновено. Трябва да запазите спокойствие и никога да не губите хладнокръвие.

По отношение на вашите финанси можете да изпробвате нови неща, като търговия с акции, но също така трябва да следите внимателно парите си.
Творческата ви енергия ще получи тласък тази година. Това от своя страна ще ви помогне да се свържете по-добре с децата си.

Най-щастливите месеци: февруари, април, юни и октомври

Съвети за 2021 г .: Избягвайте конфликти и бъдете дипломатични по отношение на хората, ако те искат да изпълнят целите си. Забравете старите проблеми и започнете отначало.


Рак
Обща прогноза за 2021: Годината е обещаваща за вас, при условие че сте готови да работите много усърдно. Тя ще бъде предизвикателна, но истинските усилия ще бъдат възнаградени. Романтичните връзки ще получат допълнителен тласък на любовта.

2021 г. може да бъде обещаваща година, при условие че сте готови да бъдете постоянни и приветстващи нови възможности. Що се отнася до промените, Ракът се чувства стресиран, но е важно да запомните, че промяната може да означава и добри неща. Годината ще бъде предизвикателна, но упоритата работа и усилията ще бъдат възнаградени. Така че, ако сте готови да го изпотите, късметът е гарантиран.

Благоприятното положение на Венера гарантира, че през 2021 г. отношенията ви с близките ще станат още по-близки.
Сатурн и Юпитер са позиционирани да стимулират вашата креативност. Така че, ако сте в творческо поле на работа, тази година имате късмет. Като цяло работният живот ще бъде доста забързан тази година. Ще работите упорито и ще имате по-малко време за отдих.

Вашето богатство ще се подобри и вашият паричен резерв ще се увеличи през 2021 г. Но може да се сблъскате и с ръст на разходите, така че се уверете, че не се поддавате на изкушението да харчите импулсивно.
Тази година е подходящо време да подобрите духовната си страна и да се свържете с вътрешното си Аз. Нептун има силно влияние върху вашето психическо благосъстояние и духовност. Преоткрийте себе си и обърнете внимание на интуицията си.

Най-щастливите месеци: март, юни, юли и ноември

Съвети за 2021: Тази година е подходящо време да подобрите духовната си страна и да се свържете с вътрешното си Аз. Преоткрийте себе си и бъдете добре дошли в нови възможности.


Лъв
Обща прогноза за 2021: Годината ще бъде пълна с върхове и спадове. Имате шанса да подобрите финансовото си състояние, както и социалните връзки. Връзката с партньора ви ще стане по-силна.

2021 г. ще бъде година, пълна с върхове и спадове. Основният фокус трябва да бъде постигането на баланс между вашия социален и професионален живот, което ще спомогне за подобряване на финансовото ви състояние, както и отношенията с приятели и колеги. Но бъдете готови да положите много упорита работа. Хората, принадлежащи към този зодиакален знак, ще бъдат изпълнени с убеждение и нетърпеливи да разширят своите знания и опит.
Вашият социален кръг ще се разраства. Ще се присъедините към нови социални мрежи и общности и комуникацията ви ще бъде по-ефективна. Но внимавайте за хора, които може да ви завиждат и да ви пожелаят лош късмет.

Кариерно нещата ще станат по-приветливи за вас тази година - ще се радвате на добра връзка с колегите си. Препоръчваме ви да бъдете спокойни през последната седмица на януари, тъй като тогава има шансове да влезете в конфликти с колегите си, което може да ви стресира и да настрои настроението за оставащата година.
Във финансово отношение април е най-щастливият ви месец - може да намерите нов източник на доходи тогава. По-късната част от годината е благоприятно време за спестяване.

Връзката ви със семейството ви ще бъде чудесна – членовете му ще служат като източник на подкрепа и вдъхновение.
Бъдете внимателни към здравето си в началото на годината. Хората със съществуващи здравословни проблеми трябва да бъдат особено внимателни. Опитайте се да избягвате песимистични мисли, които ще ви направят стресирани и раздразнени спрямо другите.

Най-щастливите месеци: февруари, април, август и декември


Съвети за 2021 г.: Основният фокус на тази година трябва да бъде постигането на баланс между вашия социален и професионален живот. Внимавайте за хора, които може да ви завиждат.


Дева
Обща прогноза за 2021: Годината ще бъде ярка, пълна с положителни промени. Това е време на възстановяване на вашия вътрешен и външен свят. Ще почувствате подмладен интерес към живота си.

Ще има редица промени във вашето образование, кариера и социален живот. Всичко, което трябва да направите, е да останете съсредоточени и да се възползвате от възможностите, които ще бъдат в изобилие. Навременната реакция е критична, в противен случай ще пропуснете шансовете. Ще изпитате тласък в творчеството и ентусиазма във всички видове работа. Ще почувствате подмладен интерес към живота си. Опитайте се обаче да не бъдете прекалено самоуверени и се опитайте да разберете истинската стойност на нещата, преди да продължите напред.

Ако мислите да напредвате в кариерата си, ще имате много шансове за това. Така че тази година трябва да съсредоточите всичките си сили върху целта си, за да може да се възползвате максимално от шансовете, които животът ви предлага. Това ще бъде подходящо време за израстване в кариерата и за оформяне на съдбата ви. Успехът обаче се нуждае от постоянна мотивация и постоянство. Затова трябва да си напомняте да продължите да натискате силно, дори след като сте се възползвали от възможността. На работното място ще ви бъдат дадени допълнителни отговорности.

Вашите финансови цели ще изискват да инвестирате всяка клетка от умствената и физическата си енергия, но ще се радвате на финансова безопасност. Добра година е да инвестирате в недвижими имоти.
През втората част на годината ще почувствате желание да помислите по-задълбочено за своите житейски избори. Това ще ви помогне да внесете яснота как трябва да продължите с живота си. Вашата креативност и интелект ще ви помогнат да постигнете успех тази година.
Здравето ви, както физическо, така и психическо, ще се подобри тази година. Ще се чувствате мотивирани да прекарвате време сред природата и да усвоявате нови умения, които от своя страна ще подобрят вашата интелигентност и ще ви укрепят психически.

Най-щастливите месеци: февруари, май, август и декември


Съвети за 2021: Трябва да останете съсредоточени и да използвате възможностите да промените нещата към по-добро. Навременната реакция е критична.

Очаквайте втората част на годишния хороскоп утре.

Любовен хороскоп за 2021-ва 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X