Напишете дума/думи за търсене

Има 3 вида разбивачи на семейства

Ще бъда напълно честна – била съм другата жена. За кратко и без мое знание – е, поне в началото.

Господинът, с когото споделях емоционално и плътски себе си, успя да крие сватбената си халка в джоба за известно време. След това просто и златото лъсна, и лъжата. Продължих още известно време с тази афера, водена от любопитството да разбера докъде може да стигне моето предателство срещу женския род и докъде ще го докара неговото безочие да мами и съпругата си, и мен, и неговата наивна представа за блага форма на почти двуженство.
С течение на годините стигнах до извода, че съществуват три основни категории ”други жени”: любовници, странични мацки и "сексиграчки".

1. Любовницата

Всички сме запознати с концепцията за любовница. Тя е жена, която има любяща връзка с мъж, който отдавна се е заклел във вярност на съпругата си пред олтара. И двете страни знаят, че мъжът е неверен на благоверната си.
Докато някои любовници оценяват, че никога няма да заменят съпругата на мъжа в законен смисъл, други любовници изпитват надежда, че той ще остави майката на децата си и ще заживеят с тях щастливо. Семантично казано, мъжът може да вярва, че обича любовницата си. Жена му може да знае за нея. И любовницата може също да е омъжена.

Предимства:

- Някакво ниво на обич
- Може да получавате подаръци или пътувания
- Някой ден от тази авантюра може да излезе фантастична новела
- И двете страни са наясно със сделката

Недостатъци:

- Това нещо се превръща във втори брак
- Той не оставя жена си заради любовницата
- Изобличаването на извънбрачната връзка е подъл номер, дори в случай на разпад

Примери за любовница: Оливия Поуп от сериала „Скандал”, изиграна от Кери Вашингтон.

2. Страничната мацка

Страничното гадже е събрала наистина най-доброто и най-лошото от всички женски черти. Тази мацка има право на любовни срещи и подаръци за рождения си ден. Тя знае или не знае дали мъжът е женен. Тя не е омъжена и се отнася към отношенията им като зараждаща се връзка.

Ако е наясно с неговия семеен статус, тя може да се почувства принудена да разкаже на съпругата за ситуацията. Законната половинка вероятно не знае за съществуването на страничната мацка, но може да има своите подозрения. Много от приятелите на мъжа знаят за страничната мацка и с нетърпение очакват един от три резултата: тя да бъде „повишена“ в любовница, да бъде безцеремонно изхвърлена (често с техниката гоустинг) или да реши да предизвика хаос, излагайки ситуацията на показ. Страничната мацка може да има ден от седмицата, определен за връзката й с женения мъж.

Предимства:

- Сексът е динамит, удоволствието от него не се изчерпва
- Макар и интензивно, цялото нещо все още съдържа нотка на лежерност
- Срещите са страхотни, защото и двамата се издигате високо и се промъквате тайно наоколо.

Недостатъци:

- Може да е достатъчно млада, за да бъде дъщеря на прелюбодееца.
- Може той да й оставя пари, което леко размътва ситуацията
- Това вероятно няма да завърши грациозно; съпругът, съпругата или страничната мацка може да паднат косвени жертви

Примери: Карли от филма „Другата жена”, изиграна от Камерън Диас.

3. Сексиграчката

Тази жена или мъж е с женен партньор само заради секса и „привилегиите”, които печели покрай него – отсядането в луксозни хотели, возенето в скъпи автомобили, изискана вечеря, кратък уикенд извън града...
Това може да бъде повтарящ се ангажимент, макар и нередовен, или еднократно събитие. Срещите обикновено са в странни часове, включват съобщение със завоалиран въпрос, чиято информация е известна само на участниците в комуникацията, и са пълни с алкохол.

Ключовата разлика между този вид и всяка друга извънбрачна дейност е, че тази връзка никога няма да се развие в нещо по-сериозно. Обикновено „сексиграчката” не знае дали партньорът е семеен, нито се интересува особено от този факт. Това е чисто и просто плътска трансакция.

Предимства:

- Става въпрос само за секс
- Изисква минимални усилия
- Ще трябва да си дебил, за да те хванат в крачка.

Недостатъци:

- Както и при другите два вида отношения, и тук не са изключени неприятните болести, предавани по полов път.
- Може да сте достатъчен дебил, за да ви хванат в крачка

Примери: Алекс от филма „Фатално привличане”, изиграна от Глен Клоуз, макар че не промени първоначалната уговорка, което доведе и до убийството на домашния заек.

Гоустинг – нова мода в раздялата

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X