Напишете дума/думи за търсене

Огледалната дата 12/02/2021 - какви промени ще донесе и какво да си пожелаем

Най-силната огледална дата за годината е днес, 12 февруари. Нарича се палиндром. Това е число, което се чете еднакво, както отдясно наляво, така и отляво надясно. В нумерологията 12-02-2021 се нарича още огледална дата - тя отваря големи възможности и дори е способна да промени съдбата ви.

Огледалните дати на 2021 г. притежават магически сили, те могат да привлекат важни събития в живота ви и да повлияят на съдбата ви. Ако погледнем числата 12.02 и 2021, тогава виждаме, че от мястото на срещата на двете двойки те изглеждат еднакво - 2021, както вдясно, така и вляво. Също така от дясната и лявата страна към центъра на датата имаме еднакви числа - 1202. Какво означава това в нумерологията?

Числото 12 е комбинация от власт и управление.
Нали не сте забравили за 12-те труда на Херкулес, 12 гръцки богове, 12 апостоли на Христос, 12 месеца в годината? Този списък със символика за числото 12 може да бъде продължен до безкрайност. Някога се предвиждаше краят на света да се случи на 12/12/2012.

По-различно е с огледалната дата 12-02-2021. Тя отваря вратите на съдбата и носи повече радост и светлина, отколкото тъмнина и разочарование.

Дата 12-02-2021 в нумерологията

Датата 12 февруари 2021 г. се състои от четири двойки, две нули и две единици.
Двойките са доминиращи тук. Самото число 2 символизира проницателност, интелигентност, както и дипломация и способност за установяване на контакти с хората.
• Ако добавим всички двойки от това число, тогава в сумата ще получим 8 - знакът за безкрайност. Свръхсилата на двойката е продуктивна комуникация и действие.
• Фигури на един символизират независимост на мисълта, осъзнаване, индивидуалност. Но влиянието на номер 1 може да се превърне в егоизъм, тирания и инат. Затова се опитайте да намерите баланс между тези два полюса.
• Свръхсилата на човека е в разбирането на себе си и на своите желания.
Нулите действат като бустери за определени аспекти на едно и две. Дали тези аспекти са положителни или отрицателни, зависи от вас.


Какво казват астролозите?

12 февруари 2021 г. е денят след новолунието и влиянието му все още продължава. Китайската Нова година също се празнува на 12-02-201, което символизира нов кръг в живота, когато е време да се отървете от всичко прекомерно и ненужно.
12 февруари според лунния календар е първият и вторият лунен ден. Луната в този ден е в знака Риби. Свръхсилата на този ден е способността за предприемане на действия и започване на инициативи в бизнеса, личния живот, ученето и самореализацията. Ако все още не сте готови за действие, запишете поне основните си планове и цели за годината, като създадете карта с желания. 12/12/2021 е идеалният момент за такива неща.

Какво трябва да се направи на огледалната дата 12/02/2021?
На този ден може значително да подобрите живота си, като се откажете от лошите навици и негативното влияние. Също така на огледална дата може да привлечете късмет и просперитет.

1. Помислете предварително за желанията си. Към какво се стремите, какво всъщност искате? Ако нарочно се приближите към отговорите, тогава на огледалната дата пред вас ще се отворят вратите на съдбата, вашите истински цели и стремежи.

2. Не забравяйте да напишете на лист това, което бихте искали да откажете. Това може да включва вашите навици, личностни черти, хора, работни места, отговорности, които ви тежат и ви разстройват.

3. Преди да си легнете, скъсайте част от листа с бележките от точка 2. Това ще ви помогне да преодолеете препятствия и негативни нагласи, които ви пречат да вървите към целта и развитието си.

4. Тъй като вече сте свършили чудесна работа с целите и плановете си, подчертайте най-важната. Например приоритетите на вашата година са семейството. Затворете очи и си представете, че всичките ви планове в тази посока вече са се сбъднали. Какво чувстваш? Опишете и запомнете вашите чувства и емоции.

5. Също така 12.02.2021 г. е благоприятен ден за сватба и много красива дата за сватбена церемония.

Ако мислите по-малко глобално, тогава е необходимо да се погрижите за себе си на тази огледална дата. Спорт, салон за красота, сауна, масаж - всичко това ще подобри качеството на живота ви и ще ви даде енергия. На този ден е важно да се отървете не само от лошите навици, но и от старите и счупени неща. Така че почистването ще ви помогне. И тогава позитивното мислене, както се казва, ще навакса.


Какво не трябва да се прави на огледалната дата 12/02/2021?


Има и някои забрани и табута на огледалната дата. Първо се откажете от негативните мисли и преценки. Не пожелавайте на никого нищо лошо, защото всичко, което кажете на чужд адрес, ще ви се върне като бумеранг.

• Не злорадствайте, не обсъждайте другите и не запазвайте стари оплаквания в паметта си.
Това не трябва да се прави и в друг ден. Но огледалната дата може да „отразява“ вашите емоции и да ги насочва към вас.

• Не се карайте с другите и не се забърквайте в конфликти.

• Не е добре да останеш мързелив и да отлагаш днес.
Вселената наказва не само за думи и дела, но и за бездействие. Дори малка стъпка към промяна към по-доброто си струва да се направи и днес.

• Спонтанното пазаруване не е най-доброто нещо на огледална дата.
Скоро ще се окаже, че това нещо изобщо не ви е било нужно. Затова по-добре пазете парите си.

• Друг съвет е да не се карате за грешки и нещастия. По-добре помислете как да ги поправите.

Пожелаване на огледална дата 12/02/2021, за да се сбъдне

Изберете 12 февруари 2021 г. не само за изготвяне на планове за бъдещето, но и за пожелание. Направете малък ритуал. Първо, помислете внимателно за вашето желание, така че то да има визуално изразяване. В крайна сметка същността на ритуала е само визуализацията.

• Поставете огледало на масата.


• Изберете снимка, която отговаря на вашето желание - успешна кариера, кола, къща, щастливо семейство. Това могат да бъдат аналогии и символи, които само вие разбирате. Например сърцето е любов, океанът е пътуване и т.н.

• Поставете запалени свещи от двете страни на огледалото.


• Отпечатайте картината и я насочете към огледалото, така че и тя, и вашата фигура във фона да се отразят в нея.

• Представете си, че желанието ви вече се е сбъднало, почувствайте емоционалния му компонент.


• Как се чувствате в този момент? Представете си какво ще бъде бъдещето ви, когато желанието ви се сбъдне.

Огледалните ритуали помагат на хората да работят с техните желания и мечти. Бъдете щастливи, изпълнени и не забравяйте да благодарите на Вселената за всички нейни дарове.

Кои са останалите огледални дни през тази година?

03.03.2021 - Този ден ще бъде посветен на номер „три“, който в нумерологията е свързан с растеж, разширяване, творчество. На тази огледална дата творческите планове ще бъдат лесно реализирани и вдъхновение ще дойде на тези, които са го чакали много дълго време.

04.04.2021 - Числото четири, което е предмет на тази огледална дата 2021 г., символизира хармонията и изпълнението. На този ден, 4 април 2021 г., нумеролозите препоръчват повече почивка, отделяне на време на близки и семейство.

05/05/2021
- Петицата се характеризира с физическа активност, спорт, разходки на чист въздух. Прекарайте време сред природата, за да се изпълните с нейната енергия, да получите слънчевата топлина и тогава мислите и съзнанието ви ще станат по-ярки. Ще намерите изход дори от привидно безизходни ситуации.

06/06/2021
- Интересна огледална дата от 2021 г., която се характеризира с креативност, упоритост и постоянство в постигането на целите. Ако вече планирате да направите нещо важно, започнете на 06/06/2021. Силата на „шестицата“ ще ви помогне

07.07.2021 - Седем се счита за щастливо число по причина. Числото 7 в нумерологията е символ на мъдростта и духовното развитие. Ето защо в народните приказки и пословици толкова често срещаме това число. На този ден, 07.07.2021 г., е важно да отделите време за учене и намиране на нови измерения на вашата професия или себе си.

08.08.2021
- Осем е символ на безкрайността. Някои нумеролози твърдят, че парите, похарчени на тази дата, ще ви се върнат двойно. Следователно за тази огледална дата могат да се планират големи покупки и капиталови инвестиции.

09.09.2021 - Огледалната дата от септември 2021 г. ни учи да завършим започнатата работа и да останем силни в преследването на целите си. Много е важно да направите правилния избор, тъй като променливостта на събитията в този ден ще бъде много голяма.

10.10.2021 - Ще бъде много по-лесно да започнете нов и желан бизнес днес, отколкото през всеки друг ден. Дори най-трудната и на пръв поглед невъзможна работа на огледална дата 10 октомври 2021 г. ще ви се стори проста задача. Не пропускайте шанса си, защото вашата решителност да отворите нова страница в живота си днес е достатъчна за трима.

11.11.2021
- Единицата управлява тази дата, това говори за факта, че трябва да се подредите. Курс на медитация, йога, книги с духовно съдържание - всичко това ще работи във ваша полза.

12.12.2021 - На тази огледалната дата през декември 2021 г. лесно ще ви бъде дадена нова информация, може буквално да „усвоите“ знанията и да ги споделите с другите.

През 2021 г. ви пожелаваме да осъществите всичко, което сте планирали и за което отдавна сте мечтали. И нека магията на числата и огледалните дати ви помогне.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X