Напишете дума/думи за търсене

Защо някои мъже не прекратяват връзката, а правят това

Прекрасни момичета, има момчета, които нямат достатъчно мъжество, за да приключат една връзка.
Те никога не слагат край на романтичните отношения.
Най-често мъжете, които преживяват възрастова криза, стават алчни за обич, за имане, но не и за даване.

Господата поглеждат встрани, уморени от носенето на отговорност за семейството, за децата, за родителите и за всички около себе си.
Все едно жените стоят със скръстени ръце и нямат никакви задължения за хората, които са им близки, но за това друг път.

Защо е удобно на мъжете да не прекратяват връзка?

Те искат да почувстват, че в този живот все още могат да направят нещо, че все още всичко зависи от тях.
И под „всичко” имам предвид една връзка без задължения.
Но пък защо да се ограничават само до една, понякога има втора връзка, дори трета.

Ако трябва да обобщя ситуацията под формата на виц, то би била: „Мамо, построих къща, засадих дърво, отгледах дете. Мога ли да отида на разходка? "

Кризата на мъжете не се ограничава само до средната възраст. Тя може да бъде и юношеска фаза – когато хвърчат нависоко и вярват, че всичко, което лети, се яде.
Може да се появи между 20-30 години. Душевният миш-маш при мъжете може да е средата на буйната им епоха, десетилетието след 30 навършени години.
Но може да бъде, когато са на 40+ или 50+, когато мъжът иска да бъде харесван и харесван от колкото се може повече жени, да опознае себе си чрез чувствата, които предизвиква, давайки обещания и надежди.

Момичета, позволете ми да обясня накратко създалата се ситуация.
Да речем, че имате нежелана бременност. Няма ли да ви се ще да се махне от само себе си, без да се налага да се катерите на магарето, да ви упояват и да изпитвате физически и емоционален дискомфорт? Дори това да не е вашата ситуация, опитайте се да си я представите. Защо му е на един мъж, когото с вас се чувства жив, топъл и обещаващ, да прекратява потока на омая за него.

Защо му е да слага край на това, което го прави по-висок в собствените му очи? Да разкъсва това, което му помага да подхрани увереността си, собствената си стойност.
Той няма, той не иска да прекъсне тази ситуация, пълна с надежда, която топли костите му в студените нощи, лежейки до другата жена.
И не, няма да отреже клона, на който седи, защото няма полза от това. Той вярва, че седи на дърво с много клони.


Разбира се, има мъже, които са достатъчно отговорни - сериозни, мъжествени и непонасящи недовършените работи. Затова те слагат край на връзката, но преди това се стремят да изяснят отношенията.
Тези господа не живеят за потупване по рамото и одобрение, те живеят заради резултата от своите дела. Но те са по-малко.
Такъв мъж ще изясни връзката и ще я приключи. Той ще може да намери сили, време и ресурси за това.

Но ако един мъж, независимо на какъв етап на физическата си възраст е, но енергийно е тийнейджър, ще избегне това.

Така че, мили момичета, следващия път преди да се обещаете на някого емоционално, бъдете наясно дали сте на път да заобичате хлапе или мъжкар. Не е трудно да се видят разликите дори на пръв поглед.

7 начина да се справим с изневярата

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X