Напишете дума/думи за търсене

Типове токсични хора, които привличаме зодиакално (илюстрации)

Вашият зодиакален знак може да окаже влияние върху всичко.
Дори върху хората, които намирате за привлекателни за дългосрочна и щастлива връзка.
По-малко известната истина е, че вашата зодия може да посочи също и вида на токсичните хора, които привличате.

Овен



Притежавате личност, на която всички се възхищават, затова е естествено привличате фенове
Дръзки и решителни сте. Вие сте лидери със сляп оптимизъм, с весел и пламенен нрав. Хората преминават границите си на обожание, когато са с вас, и искат цялото ви внимание през цялото време. И, честно казано, става малко некомфортно за вас. Те се държат за вас и не ви дават място за дишане. Това е доста е страховито. Но вие сте Овен и знаете как да говорите директно.

Телец



Вие сте емоционално меки отвътре и лесно се хващате на лъжовни думи, затова привличате манипулатори
Вие сте знакът за мир и лоялност. Известно е, че зодията ви е нежна и неагресивна. Може би това е причината, поради която привличате манипулатори. Те смятат, че лесно могат да ви принудят да правите неща, защото лесно може да паднете в капана на неискрени думи. Освен това сте малко емоционално меки отвътре. Ето защо не е много трудно за някого да ви изнудва емоционално да правите неща. Хубавото е, че макар и чувствено уязвими, Телците не са глупави. Може да ги принудите да правят нещата, докато не осъзнаят вашите мотиви. След като са сигурни, че намеренията ви не са добри, дори няма да ви позволят да „жужите” около тях.

Близнаци




Вие се откроявате сред тълпата и затова винаги привличате
гадняри

Привличате отряда на гадните хора. И не заради нещо, което казвате или правите. Това се дължи на вашата аура. С вас лесно се общува и сте приятелски настроени. Това наранява егото на гадните човеци, защото те се нуждаят от вниманието на всички, за да поддържат ниското си самочувствие високо. Ако участвахте в сериал на „Дисни”, сигурно щяхте да сте страхотният тийнейджър със скейтборд, на когото не му пука за популярните му съученици. Добрата новина е, че другата страна на вашата личност е много хитра. Знаете как да поставите околните на мястото им.

Рак



Вие сте прекалено емоционални, а вашият земен характер  привлича нарцисистите
Раците са лечители, вие раздавате любов и уважение. Вие сте съпричастният, който винаги осигурява на хората комфорт и постоянна подкрепа. Никога не приемате помощ от никого и се въздържате да говорите за емоциите си и затова сте най-добрата плячка за нарцистични похождения. По същество вие сте грижовникът, който им съчувства, дори когато те са неприятни. Така де, каква по-добра жертва от някого, който ти дава всичко, дори без да искаш от него това? Нарцисистите знаят, че ги слушате и затова просто не спират да говорят за себе си.

Лъв



Вие сте с голямо сърце и претенциозните тъпаци са привлечени от вас, защото ви виждат като възможност да блестят
Вие сте сладки, забавни и привлекателни, след вас се обръщат глави, където и да отидете. Може да бъдете силни и егоистични, но от друга страна, сте доста щедри и сърдечни и затова привличате претенциозни и властни глупаци. Лъвът се стреми да блести, да свети, но понякога дърпа към себе си груби и обидни мошеници, които може да го използват, само за да влязат под светлината на прожектора на Лъва.

Дева



Прекалено много вземате мнението на другите присърце и затова привличате тирани
Девите са най-даряващата зодия. Вие се държите на разстояние от насилието и хаоса. Понякога вашата мания за перфектност ви кара да отстъпите крачка назад от отстояването на позицията си. Това е причината, поради която хората смятат, че им е лесно да ви управляват. Не може да се отрече, че понякога и Девите се поддават и опияняват от своето господство.

Везни




Вие сте силни и мирни хора и това е причината да привличате жертвите, които искат да ви използват като стълба
След като сте толкова щедър и толкова невероятен слушател, как очаквате да не привлечете жертвите? Вие сте смели и уравновесени в мнението си. Някои хора са истински жертви и се чувстват по-добре след разговор с вас. Но има хора по света, които са толкова отчаяни от вашето внимание, че се провъзгласяват за фалшиви жертви. Всичко, което те искат, е да ви откраднат светлината и да ви завлекат надолу със себе си. Имате голямо сърце, но също така е известно, че поддържате баланс. След като осъзнаете, че негативността е твърде голяма, излизате от едни отношения, без да вдигате шум.

Скорпион



Вашата магнетична личност привлича хора, които искат да бъдат всичко, което сте
Известно е, че Скорпионите са страстни. Обичате да обичате хората и да ги карате да се чувстват комфортно и спокойно през цялото време. Ето защо много индивиди ви искат като част от живота си и вие нямате нищо против това. Но това привлича и хора, които отчаяно се нуждаят от внимание. Вие сте храна за егото им и ви използват за валидиране на тяхната стойност.

Стрелец



Вие сте магнит за осъдителни и ревниви хора, които постоянно се вглеждат в грешките ви, защото вашата положителна гледна точка може да бъде заплашителна за тях
Вие сте с две ръце за независимостта и доверието, вие сте животът на компанията. Затова е някак нормално да имате куп хейтъри, които да чакат на опашка, за да ви осъдят. Стрелецът е известен с това, че е пълен екстроверт. Привличате много хора заради оптимистичния си характер и настроение. Вие сте искрени и винаги виждате най-доброто в околните. Но вашата привлекателността кани и негативни хора. Това са онези, които завиждат на вашата очарователност. Така че те решават да ви съдят, за да потъмнят малко вашето великолепие.

Козирог



Вие търсите дълбоки и смислени взаимоотношения, но тъй като противоположностите се привличат, вероятно ще попаднете на „волни пеперуди”
Вие сте амбициозни и практични, сериозни и дисциплинирани, но знаете, че прекаленото води до обратен резултат. Вие сте прекалено амбициозни. Привличате хора, които са с таймер за емоции. Това, че сте работохолик, създава впечатлението, че не търсите нищо сериозно и че нямате време за любов. Вие сте човек, който обича традиционната любов, дълбоката, смислена връзка, но като молец към пламъка, привличате „пеперуди”, които летят от цвят на цвят, които вземат много и не дават нищо в замяна.

Водолей



Имате проблеми с околните на емоционално ниво и затова привличате жестоки насилници
Вие сте най-ексцентричният и индивидуалистично настроен знак. Хората, принадлежащи към тази зодия, са най-приятелски настроени и честни от всички. Отстоявате правото си дори ако това означава да стоите сами. Вие сте свободолюбиви и изпълнени с прогресивни идеи. Това обаче привлича имитаторите, които се възползват от вас. Вие ще се застъпите за по-слабите от вас дори ако знаете, че ще бъдете победени. Ето затова привличате побойници, насилници, които ви възприемат като предизвикателство.

Риби




Вие живеете в собствената си приказна страна на любовта и надеждата и не осъзнавате, че привличате вниманието на любителите на драмата
Вие сте най-състрадателният и грижовен от всички знаци. Вашата щастлива природа се харесва на всички. Но ако се намирате в една стая с някоя кралица на драмата, това няма да й се хареса. Тя иска хората да се фокусират само върху нея, а вие пречите на това.
Ето защо любителите на драмата обичат да бъдат около вас, за да могат да споделят вниманието, което получавате.

Така се предпазваме от отровните хора около нас

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X