Напишете дума/думи за търсене

5 фатални мъжки постъпки, които жените не прощават

Прошката е ключът към силната и трайна връзка, но има граница, която веднъж премината, човек завинаги губи доверие.

Кои са петте стъпвания на криво на мъжа, които жената няма да прости?

Не иска дете, когато бременноста е налице
Значителна и доста драматична причина. Въпреки че развод или раздяла след подобни събития няма да последва, връзката ще се пропука така, че нито време, нито подаръци, нито прояви на нежност няма да компенсират. Един уважаващ себе си мъж трябва да е готов за такъв обрат на живота си, особено след като е наясно, че сексът понякога води и до зачеване.

Проявява безразличие в труден момент или по време на заболяване
Всеки човек показва колко струва точно в неприятни периоди от живота.

Съсипва празника
Обикновеният скандал е нещо обичайно, случва се на всеки. Но ако кавга се случи на празник, значителен и важен ден, едва ли ще бъде възможно да се забрави обидата и унижение, особено ако се случва пред гости. Човек, който не взема предвид вашите чувства и преживявания, трябва да бъде оставен да си тръгне от живота ви.

Не защитава половинката си в конфликтна ситуация
Кавга със свекървата, конфликт с шефа, материални затруднения с неприятни последици... В такива ситуации мъжът също трябва да даде рамото на партньорката си, а не да седи в ъгъла, сякаш това не е негова работа.

Налага забрани
Изискванията на мъжа половинката му да прекъсне комуникацията с приятели, да се откаже от хобита, да загърби личните си интереси нямат място в една адекватна връзка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X