Напишете дума/думи за търсене

Кога жените губят интерес към даден мъж

Много често, когато една жена се влюби, се отдава изцяло на чувствата си. Харесва й всичко в този мъж - външността му, начинът на говорене и поведението спрямо нея. Той е перфектен и тя е готова да му роди деца и да живее с него до дълбоки старини. Но има и случаи, в които изневиделица интересът й към този човек секва и тя си тръгва точно толкова неочаквано, колкото се е появила. Същото, разбира се, се отнася в пълна сила и за мъжете.

Кои са най-често срещаните причини за загубата на интерес към партньора?

Срещнала е някой по-интересен

Звучи жестоко и егоистично, но се случва. Светът е жесток и такива неща не са невъзможни. Освен това са напълно реални, дори да сте срещнали високоинтелигентен човек с добър морал. Смяната на партньори невинаги е въпрос на похот. Интелигентните хора са по-взискателни и търсят най-доброто, затова и ако решат, че го намират на друго място, няма да се замислят да ви кажат „сбогом“.

Жената не държи на стабилна връзка

Обратно на клишето, че жената е зависима от любовта и не може да бъде сама, според редица изследвания мъжете са тези, които по-трудно си позволяват да останат сами. Днес жените са амбициозни и дейни и по-трудно се спират на постоянен партньор, защото (съвсем нормално) имат по-високи изисквания.

Ако връзката е започнала твърде бързо

Понякога се случва и двамата да изпитват силно привличане и връзката да стартира светкавично, но психолозите смятат, че това не допринася с нищо положително за изграждане на взаимоотношенията. Особено ако една връзка е започнала с бурен секс, вероятността на единия или на двамата партньори да им писне бързо, е огромна.

Някои неща в секса я отблъскват

Има мъже, които изглеждат големи тежкари и мачовци, но когато се стигне до интимности, са много, ама много слаба ракия. И тук не говорим за някакви фамозни сексуални възможности. Говорим за усет към женското тяло, за подход към жената в този така важен момент. Говорим за деликатност и в същото време мъжкарство. Когато жената се е заблудила, че мъжът е мъжкар, а в леглото се окаже гола вода, тя като нищо ще си тръгне.


Неща в поведението я отблъскват

Подобно е на секса – започва една връзка, подчинена на страст и привличане, но много бързо се оказва, че мъжът е ревнив, деспотичен, стиснат, завистлив. Много са качествата, които отблъскват нас, жените. И са достатъчно неприятни, за да си опаковаме багажа.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X