Напишете дума/думи за търсене

печене

;
Мързелив щрудел

Мързелив щрудел

ниско съдържание на холестерол лесно 8 порции 45 мин За една порция: 253 ккал мазнини 18 г холестерол 7 мг въглехидрати 29 г протеини 3 г фибри 1,8 г необходими продукти: 1 1/2 ч.ч.

Съвети за перфектните печива

Съвети за перфектните печива

Настъпи време, когато няма нищо по-уютно от това у дома да заухае на топъл кекс или пък питка. Време, в което ароматът на печен хляб изпълва сетивата ни с истинско щастие.

Пандишпанов десерт

Пандишпанов десерт

богато на витамин В12 лесно 20 мин 8 порции 265 ккал мазнини 9 г холестерол 120 мг въглехидрати 39 г протеини 7 г фибри 1 г необходими продукти: 3 яйца 3/4 ч.ч. захар 4-5 с.л. вода 2 ч.л.

Шарена торта

Шарена торта

богато на фолати лесно 8 порции 50 мин За една порция: 480 ккал мазнини 18 г въглехидрати 70 г холестерол 114 мг протеини 8 г фибри 1 г необходими продукти: 320 г брашно 3 ч.л.

Тайната на сполучливия домашен хляб

Тайната на сполучливия домашен хляб

Хлябът трябва да се удари 100 пъти в масата, докато се меси, за да стане вкусен. Така твърди поверието на старите баби. Сигурно е вярно. Вашата навярно не прави така,

Ефектни мъфини с кокос

Ефектни мъфини с кокос

богато на фибри лесно 50 мин 12 порции За една порция: 183 ккал мазнини 12,8 г холестерол 80 мг въглехидрати 26,2 г протеини 10 г фибри 3,8 г необходими продукти: 2 яйца 1 1/4 ч.ч.

Щрудел с ябълки

Щрудел с ябълки

богато на фибри лесно 6-8 порции 50 мин За една порция: 249 ккал мазнини 20 г холестерол 22 мг въглехидрати 31 г протеини 5 г фибри 2 г необходими продукти: 2 ч.ч. ябълки на кубчета 1/2 ч.ч.

Завито пиле в бекон

Завито пиле в бекон

богато на витамин A лесно 5 порции 45 мин За една порция: 122 ккал мазнини 3 г холестерол 26 мг въглехидрати 15 г протеини 10 г фибри 2 г необходими продукти: 5 долни пилешки бутчета 5 резена бекон 2

Кейк попс

Кейк попс

богато на витамин К лесно 40 порции 70 мин + охлаждане За една порция: 84 ккал мазнини 6,5 г въглехидрати 9 г холестерол 12 мг протеини 1 г фибри 0,3 г необходими продукти: 1 ч.ч. брашно 1 ч.ч.

Как да си направим домашен чипс

Как да си направим домашен чипс

По света понятието „чипс“ не е еднозначно. В много страни самите пържени картофки се наричат чипс. У нас обаче най-често възприемаме чипса като тънък, почти прозрачен, и много, много хрупкав.

X