Напишете дума/думи за търсене

черен

;
Как да запазим по-дълго цветовете на дрехите

Как да запазим по-дълго цветовете на дрехите

Изберете си подходящата програма и дерзайте. Няма нужда да изплаквате допълнително одеждите, водата отмива чудесно вкусната подправка.

Тънкости на италианската кухня (+рецепти)

Тънкости на италианската кухня (+рецепти)

Едва ли има по-популярна и масово обичана кухня по целия свят от италианската. Няма да нищим причините за това, защото далеч по-важно е да вникнем в същината на тази кухня и да я превърнем в

Черният кимион – панацеята сред подправките

Черният кимион – панацеята сред подправките

Сигурно ще ви прозвучи като част от сюжета на фантастичен филм, ако чуете, че едно миниатюрно семенце е толкова лечебно, че може да излекува коварния рак,

Рецепти за нисковъглехидратни сосове

Рецепти за нисковъглехидратни сосове

Каубойски сос въглехидрати 1 г 200 г масло 1 арпаджик на ситно 2 скилидки чесън на ситно 2 с.л. магданоз на ситно 1 с.л. пресен лук на ситно 1 с.л. настърган хрян 1 ч.л. мащерка 1 ч.л.

7 причини да ядем цвекло всеки ден

7 причини да ядем цвекло всеки ден

Богато, по-богато, червено цвекло. И пребогато да кажем, няма да е грешно за кореноплодния зеленчук. Витамин В, желязо, магнезий, манган, мед, калий. Изобилие от хранителни вещества,

Камъните, с които трябва да внимаваме

Камъните, с които трябва да внимаваме

Диамантите могат да „изпият“ енергията ви. Кристалите лекуват, подсилват и балансират. Но някои полускъпоценни и скъпоценни камъни не бива да се носят от определени хора или при определени условия.

Турската кухня – една от диктаторките на световния вкус (+рецепти)

Турската кухня – една от диктаторките на световния вкус (+рецепти)

Гастрономите твърдят, че в света съществуват три основни вида кухня - турска, китайска и френска. Напълно оправдаваща репутацията си, турската кухня винаги е приятна изненада за тези,

Лейди Гага провокативна на "Мет гала" (Снимки)

Лейди Гага провокативна на "Мет гала" (Снимки)

Лейди Гага беше звездата на тазгодишното издание на благотворителния бал на Музея на изкуството Метрополитън, предадоха световните агенции и Би Би Си.

Какво да правим с остатъците от великденската трапеза - втора част

Какво да правим с остатъците от великденската трапеза - втора част

Дори да не се запасим с прекалено много храна, все ще остане нещо от великденската трапеза. Какво да правим с тези остатъци, за да не ги хвърляме, вижте сега.

Радослав Маринов: Ако страдате от остеопороза, забравете за месото и млечните продукти

Радослав Маринов: Ако страдате от остеопороза, забравете за месото и млечните продукти

Радослав Маринов е вегетарианец от 8 години и веган от 8 месеца. Заради любовта си към животните и желанието му да се намали стреса върху тях, не яде животински продукти – месо, яйца, мляко и сирене.

X