Напишете дума/думи за търсене

ситно

;
Индийската кухня – многоликата чародейка на небцето (+рецепти)

Индийската кухня – многоликата чародейка на небцето (+рецепти)

Индийската кухня е една от най-разнообразните кухни в света, характеризираща се с изтънчената и рафинирана употреба на много подправки, зеленчуци, зърнени храни и плодове

Рецепти за екзотични ястия без термична обработка

Рецепти за екзотични ястия без термична обработка

Карпачо от миди 10 мин/ 4 порции Смесете 2 с.л. нарязан на ситно корен от джинджифил, 1/2 ч.ч. лук на ситно, 1/2 ч.ч. зехтин и 1 с.л. сок от лайм (или лимон)

Анасонът – господарят на маринатите и рибата (+рецепта)

Анасонът – господарят на маринатите и рибата (+рецепта)

Анасонът е една от най-старите подправки, появил се първо в Близкия Изток и източните средиземноморски острови. Използван е в Египет още преди 3500 години

Безглутенови десерти

Безглутенови десерти

Морковена торта с глазура от крем сирене Богато на фибри лесно 12 порции 80 мин за 1 парче: 507 ккал мазнини 30,7 г фибри 5,2 г протеини 78 мг холестерол 437 мг въглехидрати 45,1 г 2 ч.ч

Тънкости на италианската кухня (+рецепти)

Тънкости на италианската кухня (+рецепти)

Едва ли има по-популярна и масово обичана кухня по целия свят от италианската. Няма да нищим причините за това, защото далеч по-важно е да вникнем в същината на тази кухня и да я превърнем в

Рецепти за нисковъглехидратни сосове

Рецепти за нисковъглехидратни сосове

Каубойски сос въглехидрати 1 г 200 г масло 1 арпаджик на ситно 2 скилидки чесън на ситно 2 с.л. магданоз на ситно 1 с.л. пресен лук на ситно 1 с.л. настърган хрян 1 ч.л. мащерка 1 ч.л

Маринати и сосове за месо, зеленчуци и пица

Маринати и сосове за месо, зеленчуци и пица

Марината с джинджифил и сусам без холестерол лесно 1 ч.ч. 10 мин За 1 порция: 276 ккал мазнини 27,3 г въглехидрати 7,9 г фибри 0,4 г протеини 1 г 1/4 ч.ч. сусамово олио 1/4 ч.ч

Сръбската кухня – изумителен микс от ориенталски аромати и гурме (рецепти)

Сръбската кухня – изумителен микс от ориенталски аромати и гурме (рецепти)

Сръбската гастрономия е интересна смесица от вкусовете на Европа, Балканите и Изтока. В нашата западна съседка небцето ви ще бъде ухажвано от ароматите на ястия

Вкусни и лесни рецепти за дресинг

Вкусни и лесни рецепти за дресинг

Универсален салатен дресинг богато на протеини лесно 2 порции 10 мин за 1 порция: 382 ккал мазнини 37,2 г холестерол 30 мг въглехидрати 12,2 г фибри 0,1 г протеини 1

6 идеи за омлет

6 идеи за омлет

С гъби и козе сирене 15 мин/ 2 порции Загрейте на средна температура 1 - 2 с.л. зехтин. Задушете 150 г нарязани гъби за около 6 - 7 мин. Извадете и забършете дъното на тигана с хартиена салфетка

X