Напишете дума/думи за търсене

Това е най-мощният природен антибиотик

Съвременните фармацевтични продукти могат да предложат широка гама лекарства срещу всяка инфекция. Но откакто свят светува, има рецепти, базирани на естествени съставки.

Така де, как как хората иначе са живели хиляди години преди откриването на пеницилина, който е признат за пионер сред антимикробните лекарства?

Знаете ли кой е най-величественият антибиотик, даден ни от природата?

Този супертоник убива всички грам-положителни и грам - отрицателни бактерии, вируси и гъбички.
Най-хубавото е, че резистентност не се развива към този антибиотик. Той пречиства кръвта и подобрява нейното кръвообращение, почиства лимфните възли и лимфните канали. Лекарството съдържа 7 естествени силни антибактериални и антивирусни средства.

• 700 мл ябълков оцет (само органичен или домашно приготвен)
•1/2 чаша ситно нарязан чесън
• 1/2 чаша ситно нарязан лук
• 2 пресни люти чушки на много ситно
• 1/2 чаша настърган джинджифил
• 2 супени лъжици настърган хрян
• 2 супени лъжици куркума на прах или 2 части корен.


Подготовка
Всички съставки с изключение на оцета трябва да се поставят в буркан. След това изсипете оцета в съотношение 2/3 нетечни продукти и 1/3 оцет. Затворете буркана, обърнете и разклатете добре. Оставете на хладно и сухо място за 2 седмици, като от време на време разклащате. След това прецедете през тензух и изцедете. Изсипете течността в бутилка. Твърдите вещества могат да се използват като подправка в кухнята.

Дозировка
По време на заболяване пийте по 1 чаена лъжичка до 6 пъти на ден, увеличавайте дозата ежедневно, докато започнете да пиете половин чаша на ден. Може да консумирате с него лимон или портокал, те ще убият пикантния вкус.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X