Напишете дума/думи за търсене

Той никога повече няма да ти пише или да ти се обади. Това е супер!

„Той няма да дойде“ – тази мантра може да са повтаря като заклинание или като молитва до втръсване.
Но вместо да й придавате негативен оттенък, гледайте на нея като на благословия.
Това е мотото за раждането на нов ден за вас.
Никога повече той няма да пише или да се обади. И това е добре! Защото има място за друг живот.

Може чисто физически да почувствате как се освобождава място за прекрасни нови събития, хората буквално искат да живеят живота ви, случват ви се интересни неща и дейности.

Ще кажете - лесно е да се напише и каже, лесно е да се теоретизира, докато в реалния живот сълзи се стичат все още при мисълта за него. И това е страхотно! Полезно е да премахнеш излишната сол от тялото си, да освободиш уловените емоции и накрая да изхвърлиш ненужното, натрупано в душата и сърцето.

Всичко ще се успокои и ще отмине. Ако превключите правилно бутона в главата си
Ако разширите енергийното поле наоколо, просто е невероятно в колко различни равнини на реалността може да се озовете. Нищо не е невъзможно. Мечтали ли сте за Барселона, да посетите планината Монсерат, да комуникирате с маймунките в Гибралтар?

Вместо да преследвате из социалните мрежи доскорошния ви любим, започвате да полагате определени усилия и действия, пряко насочени към постигането на дадена цел, която твърде дълго сте отлагали.

Спрете да израдходвате време, емоции и умствената сила по него.

Всичко ще се успокои. Ако превключите правилно бутона в главата си.

Животът е толкова добър, пъстър, многостранен и интересен. Имате ли право да го хвърлите в краката на арогантен, неотзивчив индивид, който е смлял сърцето ви?

В крайна сметка, този някогашен „полубог” е чисто и просто китайски пластмасов манекен, който не носи щастие и със сигурност отнема късмет.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X