Напишете дума/думи за търсене

6-те закона на майсторското фелацио - без ръце и чисти прозорци

Наскоро, седнала на припек в компанията на две приятелки в една от софийските градинки, се озовах в ролята на даскалица, размахвайки ненадминатите си умения в дисциплината доставяне на удоволствие с уста на партньора. Може и да звучи самохвално, ама стане ли дума за фелацио, нищо човешко, нито божествено не ми е чуждо. Знам как да откарам любовника си в оралната нирвана с лекотата на усърдна калинка.

Закон №1 на френската любов е НИКАКВИ ръце

Устата и езикът са единствените участници в раздаването на тази манна небесна. Поне това гласи конституцията на моя сексуален свят.

Закон №2 - Ритъм

Ритъмът при фелациото е като амбреажа, свързващ оргазма и устата. Уловката при този физически съединител е да бъде постоянен. Някои мъже го предпочитат бързо, други пък се кефят на бавната игра с език. Няма нищо неадекватно в това да попитате. По-добре е да знаете, отколкото да откъснете парче от пениса му, докато се опитвате да го закарате до кулминация. Представете си, че правите сърдечен масаж, но не с ръце, а с уста.

Закон №3 - Езикът

Фундаментите на мъжката генитална любов лежат върху виртуозното смучене с уста по цялото протежение на пениса, докато езикът си прави каквото сърцето и душата му искат.

Фунийка

Ако решите да припознаете члена му за сладолед във фунийка, то тогава се отдайте на блажено лизане, досущ както го правите със замразеното мляко, продавано в сладкарниците. Отдолу нагоре, с лек натиск по средата на ствола, до лекото заиграване на езика с гемчето или с тесния, но еластичен отвор на главичката. Същото може да правите и от главата в посока ствола, като леко дърпате и отпускате устните си в посока на носа, а през това време езикът ви леко почуква члена му.

Осморки

Обгърнете пениса му с устни здраво, но не грубо и засилете натиска точно на ръбчето под главата му. С езика правете осморки, които да се завихрят по цялата дължина на ствола. Не въртете главата, а само устата си, в противен случай, че ви се наложи съвсем скоро да спрете да свещенодействате между краката му, защото ще се сдобиете с уморен врат.

Пеперуди

Ако пък движенията нагоре-надолу са ви скучни, вкарайте езика си в режим пеперудене. Движете го бързо настрани в посока основата, но не истерично, като от време на време почти вадите члена от устата си. Ако пък това изтощава езика ви, засмучете леко главата, след това рязко, но с грацията на състезателка по синхронно плуване, се гмурнете към основата. Рязката промяна в налягането ще го накара да моли за още.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X