Напишете дума/думи за търсене

6-те закона на майсторското фелацио - без ръце и чисти прозорци

Закон №4 - Ръцете

Ако пък ви се струва висш пилотаж да правите фелацио без ръце, то не е лошо да знаете няколко основни постулата, които са задължителни, за да предпазят вас и партньора ви от неудобни и болезнени ситуации.

Тунелът на удоволствието

Обгърнете с ръка пениса до подножието на главата и го поставете в устата си. Бавно, но постепенно отваряйте по-широко устната си кухина и движете ръката си в посока основа на члена. Така ще създадете илюзията, че устата ви е безкрайна, а той ще си мисли, че е попаднал във вакуума на тунел.

Безкрайно цунами

Ако искате да създадете вихрушно цунами усещане у половинката си, хванете члена му с ръка и започнете да усуквате китката си нагоре-надолу, изписвайки символа за безкрайност. Може да я извивате и като кобра, танцуваща под звуците на свирката на укротителя. Бъдете нежни. Няма нужда да наранявате мъжествеността му в стремежа си да му покажете колко сте добри на канадска борба. А за по-осезаемо усещане извикайте на помощ пеперудените движения с езика. Помнете, че ритъмът трябва да е постоянен. Натискайте ефирно, но настойчиво с уста и с ръце. Почти сигурно е, че 30 секунди след началото на тая хватка вашият любовник ще е капитулирам пред оргазма.

Закон №5 - Тестисите

Не забравяйте тези момчета. Много е важно те да участват в целия процес по ухажване с език. Знам, че понякога те може да не са с особено приятен мирис и по-космати отколкото ни се ще, но са неизменна част от удовлетворителната свирка.

Шепичка

Стегнете дланта си във формата на буквата С. Прокарайте между показалеца и средния пръст основата на пениса, а с останалата част от шепата прихванете топките му и леко ги масажирайте.

Чисти прозорци

Целувайте пениса му така, както целувате устните му. Лижете го с изпънат или с леко заострен език. Аз лично предпочитам плоския вариант на това докосване. Остротата на езика невинаги е притегателна за чувствителните тестиси. Ближете го така все едно миете стъкло с език.

Оргазъм до колене

Когато е на ръба на свършването, неговите тестиси са стегнати и са все по-близо до тялото му. Когато усетите, че е в тази фаза, изключително леко подръпнете скротума му в посока на коляното. Това е безценно за оргазма му. Внимавайте със силата – това не са кайсии, които чакат да бъдат обрани.

Черешки

Някои мъже не си падат много по този прийом, но други изпадат в неприкрито виене на таза от кеф. Сложете тестисите в устата си, все едно са двойка череши и леко ги засмучете. Ако не може да напъхате целия чифт наведнъж, ги редувайте.

Закон №6 - Дълбокото гърло

Това не е пенис за всяка уста. Това обаче Не ви прави по-малко вещи в оралното удоволствие. Ако все пак решите да пробвате дълбочината на гърлото си, ето какво е добре да знаете.

Отпуснете челюстта си, защото ако е стегната, няма как пенисът да проникне по-дълбоко в посока на трахеята.

Ако езикът ви пречи да поемете по-голяма част от члена, сложете го на небцето си или му намерете друго, по-странично място в устата или извън нея. Това ще освободи място.

Отворете гърлото си така все едно сте Монсерат Кабайе и се приготвяте за поредната ария на сцената на Миланската скала. Отворете и задръжте.

Опитайте се да не мислите, че може би ще получите позив за повръщане. Направите ли този трик, без да се усетите за нула време неговият пенис ще гъделичка сливиците ви, ако имате такива, разбира се. Ако случайно се заклещи неговата мъжественост в устата ви, започнете да си тананикате. Това ще отпусне мускулите на гърлото и ще ви помогне да се освободите от този натрапник.

Великото чудене

Да гълтам или да не гълтам – в това е въпросът?

Каквото и да решите да правите със семенната течност, попаднала в устата ви, все е правилно. Все пак тялото си е ваше и ще пускате в него това, което намерите за най-приятно. Аз лично предпочитам нещата да са чисти и да не ми се налага да търся салфетки, в които да плюя или да плюя в близката саксия. Гълтането е за предпочитане пред цялата лепкавост, която се усеща върху лицето, шията, ушите, гърдите, корема, косата....

Ако решите да приютите мъжката му течност у вас, не забравяйте, че няма нищо по-невъзбуждащо от сгърчена от погнуса физиономия. Дори да ви е солено, кисело или миризмата на чесън да е доста натрапчива в устата ви, преглътнете с достойнство.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X