Напишете дума/думи за търсене

За Коледа

Какво да направим с останалата храна по празниците (+рецепта)

Какво да направим с останалата храна по празниците (+рецепта)

И тази година по традиция всички бяхме решили, че се задава апокалипсис и че след празниците по магазините няма да може да се намери и кило ориз. И отново се презапасихме

Поверия за Новата година

Поверия за Новата година

Началото на всяка нова година започваме с плановете за светло бъдеще, за големи печалби, за щастливи любови и крепко здраве. Имайте предвид обаче, че народът предупреждава за някои особености

Честита 2025-а!

Честита 2025-а!

Приятели на МИЛА.bg, бъдете могъщо здрави! Имайте пълно щастие и споделена и възможна любов. Късметът да е денонощният ви спътник, вълшебни усещания да пъплят под лъжичката

Коледата на известните: Сашо Кадиев по бански с коктейл, а Мария Бакалова - с мама и татко в Холивуд

Коледата на известните: Сашо Кадиев по бански с коктейл, а Мария Бакалова - с мама и татко в Холивуд

С празнична снимка пред елхата Андрей Арнаудов показа за първи път дъщеря си Дара Футболната легенда Христо Стоичков отпразнува Коледа с най-големия си подарък в ръце - внука си Христо Хулен Креспо

Майка Тереза: Коледа е всеки път, когато позволим Бог да обича чрез нас, и всеки път, щом предлагаме помощ с усмивка на лице

Майка Тереза: Коледа е всеки път, когато позволим Бог да обича чрез нас, и всеки път, щом предлагаме помощ с усмивка на лице

Коледа е време за семейството, за обръщане към себе си, за това да се отдадем на тихата радост и благодарност. Желаем ви топли и благословени дни с няколко вечни цитата за празника

Честито Рождество Христово!

Честито Рождество Христово!

Имайте могъщо здраве, обичайте споделено, правете добрини. Бъдете красиви и отвътре, защото красотата е в малките неща и в сърцата на големите хора. Радвайте се на ведри мисли и на щедро щастие

Коледни трапези от целия свят (+рецепта)

Коледни трапези от целия свят (+рецепта)

Храната на празничните трапези в различните държави е различна, но духът на Коледа присъства навсякъде. В Швейцария нанизват парчета месо на дълга вилица и ги топват във врящ бульон, докато се сварят

X