Напишете дума/думи за търсене

Законите на Вселената - опознайте ги, за да живеете по-добре

Вероятно сте мислили по всеки един от тях. Но дали се сещате в ежедневните трудности и борби за тяхната сила? Няколко от най-великите закони на Вселената ни учат как да живеем по-хармонично и по-смислено.

1. Закон за божественото единство

Законът за божественото единство е този, върху който се надграждат всички останали. Този закон гласи, че всички сме свързани чрез творението. Всеки един атом във вас е свързан по някакъв начин с останалата част от вселената, през която се движите.

Това означава, че всичко, което правим, има вълнообразен ефект и въздейства върху останалите - не само върху нас самите. За да призовете този принцип за самоусъвършенстване, просто не забравяйте, че вашите действия имат значение.

2. Закон за вибрациите

Всичко във Вселената има честота и вибрация. Никога нищо не стои неподвижно, тъй като всичко винаги е или отблъснато, или привлечено към нещо. Освен това елементи с подобна вибрация се привличат един към друг. Така че, за да използвате този закон, за да проявите желанията си, трябва да съобразите вибрацията си с тази на онова, което желаете.

3. Закон за привличането

Това е законът на вибрациите в действие. Много хора се плашат от идеята, че лошите мисли или ниските вибрации могат по някакъв начин да унищожат живота им. Законът не е наказание, а много ясно огледало на нашата собствена стойност и мислене. Вие вървите съобразно резултатите от решенията, които сте взели в миналото, и сте напълно способни да вземате други решения и да привличате различни обстоятелства. С две думи, ако търсите хубавите неща в хората и в живота си, вие ще привличате хубави хора и събития.

4. Закон за мисленето

Това е законът, който гласи, че мислите създават реалността. Ако вие мислите, че ви пренебрегват, че ви липсва късмет, наистина ще ви пренебрегват и наистина ще ви липсва късмет.

5. Закон за отплащането

Той е простичък и съвпада напълно с една българска поговорка: "Ще жънеш това, което си посял". Ако си посял омраза, ще жънеш омраза. Ако си посял любов, рано или късно ще пожънеш любов.

6. Законът за нулевото съпротивление

Той казва, че това, срещу което се съпротивлявате, продължава да съществува. Нещата, срещу които се бунтувате, са тук и няма да си отидат току-тъй. Колкото повече енергия влагате в омраза и съпротивление към тях, толкова по-силни и мощни стават те.

7. Законът за прошката

Той е съвсем прост – не можем да продължим да растем и да постигаме нови щастия, докато не сме простили на хора и събития в миналато, докато не сме простили на себе си.

8. Законът за успеха

Той е комбинация от всички останали закони. Според него може да успеете, ако се постараете да спазите правилно закона за мисленето, прошката и т.н. А пък успехът е ваше рождено право.

Как да внесем любов в живота си с фъншуй

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X