Напишете дума/думи за търсене

Как държим телефона разкрива това за нас

Знаете, че малките навици, които често пренебрегваме, говорят много за това какъв човек сме, нали?
Психолозите твърдят, че начинът, по който държим телефона си, разкрива някои наши особености.
Изберете начина, по който обикновено държите тази джаджа, и разберете какво казва вашият избор за вашата личност и как работи мозъкът ви.


1. Държите телефона с една ръка и използвате палеца за превъртане и писане
Ако ви е удобно да държите телефона си с една ръка, докато използвате само палеца си, за да маневрирате около екрана си, тогава вие сте безгрижен, оптимистичен и самоуверен човек.

Може да приемете това, което животът ви поднася, и никога да не се оплаквате. Вие сте уверени в способностите си, движите се напред, грабвайки всяка нова възможност по пътя си. И ако е необходимо, може да поемете рискове и да се изтласкате от зоната си на комфорт, за да изпълните целите и амбициите си.

Такова отношение ви носи успех в работата, но не и във взаимоотношенията. Когато става въпрос за любов и романтика, вие сте склонни да играете на сигурно и обичате да правите нещата бавно. Вашият партньор може да ви види като дистанциран човек или индивид, който не е сериозен по отношение на обвързването.

2. Държите телефона с две ръце, но използвате само един палец, за да превъртате и пишете

Ако държите телефона си в този стил, означава, че сте прагматични, интуитивни и мъдри.

Предпочитате да действате предпазливо, вместо да рискувате и да претърпите огромна загуба. Вие сте съпричастни, грижовни и брилянтни в декодирането на характера на други хора. Способността да обръщате внимание на детайлите ви спасява от измама.

Тези качества улесняват любовния ви живот, тъй като може да изберете
правилния партньор за себе си само след една среща. След като сте намерили любовта на живота си, няма да бавите нещата. Не забравяйте обаче, че прибързаността понякога води до грешки. Помислете два пъти, преди да се ангажирате с връзка, иначе може да се окажете с някого, който не си струва вашето време, усилия и любов.

3. Държите телефона с две ръце и превъртате и пишете с двата
палеца

Този стил казва, че сте интелигентен, гъвкав, енергичен, ефективен и безгрижен човек.

Вие сте бързи в анализирането на нещата и намирането на подходящи решения за всеки малък или голям проблем.
Оцеляването на най-силния изглежда е вашата мантра, защото не се съпротивлявате на промяната. Знаете как да се адаптирате и тактично да се справяте с изискванията на различни ситуации, като използвате уменията си.

На партита и тържества вие сте най-енергичният човек. Поддържате безгрижно отношение в компанията на деца и сериозно държание, докато водите интелектуални дискусии. И все пак тези качества не са достатъчни, за да привлекат човека, с когото излизате. За да подправите романтичния си живот, трябва да работите наистина усилено и да докажете любовта си.

4. Държите телефона с една ръка и превъртате с показалеца на другата ръка
Ако държите телефона си в този стил, вие сте креативен и спонтанен човек.

Вашето богато въображение и уникални идеи оставят хората омагьосани. Може да имате огромен успех, независимо дали изберете да бъдете художник или автор. Въпреки че сте общителен човек, предпочитате самотата, за да се заредите отново с енергия.

В романтичните отношения сте срамежливи и искате партньорът ви да направи първия ход. Това не означава, че ви липсва интерес към създаването на нови връзки. След като партньорът ви осъзнае вашата уникална и интересна личност и никога няма да напусне ръката ви.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X