Напишете дума/думи за търсене

Умни приложения за умни дами

Технологията отдавна не е тера инкогнита за жените, но въпреки това много от нас използват „умните” телефони, предлагащи ни безброй възможности да си улесним живота, все още само в качеството им на слушалки. Защо ви е смартфон, ако експлоатирате само функцията за писане на съобщения или за приемане или отказ на обажданията? Със същия успех можете да си спестите едни пари и да си купите непретенциозен откъм джаджи мобилен апарат.

За здравословно хранене

Храните бъкат от 1500 “Е”-та, поне толкова са хранителните добавки, разрешени от Брюксел. Food Additives за iPhone е страхотен инструмент, който ви дава информация с какво пълнете пазарската си торба.

Бързи, смели, сръчни в кухнята

В AllRecipes.com Dinner Spinner можете да намерите рецепта за почти всяко ястие, измислено под слънцето. Вкарвате имената на зарзавата, който се търкаля в хладилника ви, и получавате безброй предложения за вселенски вкусотии. С приложението може да създавате списък за пазаруване, да добавяте рейтинг и да пишете и четете коментари.

За свободното време

InstaPaper често е посочвано като едно от най-добрите приложения. То ви дава възможност да изпращате статии от виртуалното пространство директно в телефона си, за да може да ги прочетете на спокойствие дори когато нямате достъп до интернет.

За бременни

BabyBump много подходящ апликейшън за бъдещи мамчета. Той предлага всекидневна диаграма, която показва как расте бебето в корема им. Филмчета, пълни с медицински факти и възможност да водят статистика на нежните ритници, които ви раздава нероденото ви дете.

За „онези дни” от месеца

iPeriod изчислява автоматично дните на нашия цикъл за цялата година. Предвижда овулацията и ви дава сигнал кога да очаквате цикъла си или дали ви закъснява. Плюс това цялата тази прекалено интимна информация може да се защити с парола. Като добавка ви дава възможност да изчислите дните, в които имате най-голям шанс за зачеване на момче или момиче и датата на термина.

Антибебе

Контрацептивите са ефективни само когато се взимат в правилното време. The Pill ще ви напомня с помощта на звуци, мейли, съобщения, променящ се бекграунд на монитора, че е дошъл часът да глътнете малкото, но важно хапченце.

За добра форма

С Nike Women Training Club можете да си направите собствена програма за упражнения, с които да поддържате форма, избирайки от тези, които ви предлага приложението. Pocket Trainer замества инструктора, предлагайки повече от 300 клипа и обяснения как да ваете чудесна фигура.

Красота в домашни условия

Ще ходите на парти след работа и ви трябват няколко трика за вечерен грим. Lookz Barry M е точното приложение, което ще ви разкрие тайните на грима и ще ви даде съвети за красота. Lookz Nails пък ще ви научи как ръцете и ноктите ви да изглеждат кралски. Освен това ще разберете някоя и друга новина от света на модата.

Бъдете нащрек

Не се радвайте толкова, ако ви подаряват нов iPhone. Той върви с фабричното приложение Find My Friend. То дава възможност да проследите местоположението на приятелите ви, ако те са съгласни. Американец, който подозирал любимата си в изневяра, й подарил такъв телефон и включил издайническата функция, без тя да знае. Именно по този начин я хванал в крачка. Така че винаги проверявайте дали настройките ви за споделяне на местоположение са включени.

Приложението TigerText пък прави чудеса от храброст за тези, които имат нужда от любовно разнообразие. С него можете да зададете времетраене на съобщенията, които си разменяте. В момента, в който „животът” им изтече, се изтриват и от вашия, и от телефона на Другия. Освен това премахва и всякакво доказателство за проведен разговор, но само ако е инсталирано и на двата телефона.

А колко „проста” беше изневярата, преди да се появят „умните” телефони!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X