Напишете дума/думи за търсене

6-те най-насилствени зодии


4. Лъв
Лъвът е друг зодиакален знак, който не се колебае да бъде ядосан или насилствен. Той лесно се гневи и става агресивен при всяка възможност. Става нетърпелив към всичко в живота. И това го прави налудничав и разочарован. Когато е в състояние на гняв, той обикновено започват да пробива стени и да къса всичко, което му се изпречи. Лъвът не мисли, преди да извърши насилствени действия, и не съжалява за тях.

5. Дева
Емоцията по подразбиране за Девата е обидна или насилствена. Тя лесно се ядосва, сякаш омразата е това, което кара кръвта й да се изпомпва. Хората от този знак може наистина да не нападат или бият някого, но имат непрекъснати насилствени мисли относно вашата болезнена смърт и се молят с плам за вашата кончина.

6. Стрелец
Стрелецът не е най-насилственият зодиакален знак, но със сигурност има много агресивни мисли, които се въртят в ума му. Той ще си отмъсти за онези, които са го обидили. Ако сте го наранили, той ще визуализира страданията, които би могъл да ви причини, в главата си. Въпреки че може да е креативно, има голям шанс в един или друг момент да страдате.
Намерихте ли вашата зодия тук? Е, това означава, че трябва да работите върху проблемите си с гнева и да спрете да бъдете обидни или насилствени.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X