Напишете дума/думи за търсене

Защо сексът за една нощ никога не си струва

Почти всички сме били там или сме го виждали да се проектира на телевизионния екран. Приготвяте се за излизане, оживени сте, отивате на бар и се чувствате уверени. След това хващате окото на конкретен мъж. Роклята ви го кара да се главозамайва, а очите му ви омекват капачките.
Приближава се и предлага да ви купи питие. Може би танцувате цяла нощ заедно или ще стоите на бара и ще говорите с часове.
Но вие не искате забавлението да свършва дотук.

Как завършва тази забавна вечер всеки път? Със секс за една нощ.

Въпреки че може да имате големи илюзии относно връзките за една нощ, реалността е, че те никога не са красиви и рядко са запомнящи се. Тези нощи обикновено се случват, защото или сте твърде пияни, за да вземате рационални решения, или сте твърде млади и глупави, за да разберете напълно как вашите решения могат да ви повлияят по-късно.

В крайна сметка, не обмисляте полово предавани болести, бременност или всички други тежки последици, които могат да променят живота ви завинаги.

Ето истината за секса за една нощ, която не се показва във филмите - никога повече няма да видите този човек и също така никога няма да се чувствате по същия начин към него след тази вечер.
Може да го видите да върви по улицата един ден, но няма да искате да говорите.

Може да го погледнете право в очите, но няма да може дори да се усмихнете. Ще се срамувате от всичко, което сте направили с него и ще се борите дори да кажете „здравей“. Или може би ще искате да компенсирате тази една разхвърляна нощ.

Но да започнете отначало след връзка за една нощ е едно от най-трудните неща на света.

Помня връзката си за една нощ дори след толкова време. Не беше красиво. Започна като невинно заблуждение. Тогава нещата се разгорещиха и напрегнаха и преди да се усетя, всичко просто се случи.
След като актът приключи, ние се посмяхме малко. Още на следващата сутрин обаче... всичко беше различно.

Никой от нас не се почувства по същия начин, както предишната вечер, и колкото повече си мислехме за събитията, които ни доведоха до там, толкова по-зле се чувствахме и двамата.

Сексът за една нощ е може би едно от най-лошите преживявания. Той не е забавен и с течение на времето се превръща в нищо повече от негативен спомен.
Ако отидете на бар, купете си питие и се забавлявайте. Ако искате да отидете на дискотека и да танцувате, танцувайте цяла нощ. Ако искате да се запознаете с нови хора и да създадете няколко приятели от нощта или да получите нечий номер, това също е добре.
Каквото и да правите обаче, не правете секс за една нощ.
Не си струва да съжалявате.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X