Напишете дума/думи за търсене

Задължителни аксесоари за домашния декор

Декоративните аксесоари могат напълно да променят облика и усещането на вашия дом.
Може да ги използвате, за да придадете индивидуалност на жилището си. Те са последният щрих към декора и дават информация за това каква е вашата личност.

Не забравяйте, че освен декоративни елементи, те е добре да бъдат и функционални. Ако използвате одеяло, с което се завивате, докато гледате телевизия, изберете такова, което пасва на вашия хол, също да ви топли.
Основни аксесоари

Кажете „да“ на естествените влакна
Естествените влакна – и ако са занаятчийски, това е още по-добре – са абсолютно задължителни. Може да намерите осветителни тела от естествени влакна, килими, завеси, кошници и много други продукти. Но ако наистина искате красив декор, опитайте да окачите макрамета или пана на стената си.


Цветове
Използването на комбинация от тъкани и текстури е чудесен начин за хармонизиране на обстановка. Може напълно да промените усещането за вашия дом, като просто смените текстила. Играйте с по-смелите цветове, за да разпръснете радост из стаите си, а завесите и кувертюрите нека бъдат в неутрални цветове.

Декоративни възглавници
Уверете се, че са плюшени и удобни. Декоративните възглавници придават на всекидневните и спалните много индивидуалност. Смесете и съчетайте форми, размери и цветове. Не се страхувайте да използвате различни щампи заедно. Те са страхотен и икономичен начин да промените домашния си декор.

Свещи
Свещите създават прекрасни, уютни настройки благодарение на тяхната светлина и аромат. Подредете няколко различни по размер свещи заедно, използвайте свещник или метална чиния за бохемски домашен декор.

Растения
Не е тайна, че растенията са невероятни за декорация на дома. Освен че изпълват всяка стая с живот и цвят, те могат да балансират настройките и да ви доставят радост.

Осветителни тела
Просто като осветят дадена обстановка, светлините могат да създадат страхотна атмосфера. Препоръчваме да имате осветително тяло в три от четирите ъгъла на стаята. Използвайте различни видове: таванни, правостоящи, настолни или стенни лампи. Изпробвайте различни интензитети на светлината и материали за всеки от тях. Осветителните тела ще оживят дома ви.

Изкуство
Закачете плакати, оригинални снимки, снимки и истински произведения на изкуството, които ще направят дома ви наистина оригинален. Не е нужно да харчите цяло състояние за изкуство. Може да разглеждате произведения на художници, които се опитват да станат популярни и да намерите изкуство на разумна цена.

Специален комплект чинии
Запознат ли сте с керамичното изкуство? Може да създадете интимна обстановка, пълна с творчество, като използвате оригинални произведения на изкуството тук и там в дома си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X