Напишете дума/думи за търсене

Как да стимулираме сексуално ануса?

Някои части от тялото все още са обект на много сексуални табута. Въпреки това много хора се осмеляват да преминат отвъд бариерите им, срамежливостта и други неудобства и да се впуснат в приключението да се наслаждават на определени удоволствия.

Аналният секс е практика, която вълнува много двойки.
Затова е добре да сте наясно как да стимулирате ануса, за да предотвратите болката, която би могла да бъде пречка за насладата на тази практика.

Стимулирането на ануса е начин да се опознаете по-добре с партньора, да се забавлявате и да се насладите на сексуален живот, който е специален и различен.

Страхът и моралните проблеми са лоши партньори за добрия секс. Поради тази причина трябва да се опитате да ги оставите зад себе си и да се осмелите да изследвате нови хоризонти (винаги с взаимно съгласие), за да излезете от рутините си.

Анусът е област, пълна с нервни окончания, които освен че са много чувствителни на допир, могат да предизвикат определени усещания както при мъжете, така и при жените.

Как обаче се случва правилната му стимулация?

Не забравяйте смазването
За да правите анален секс или просто да стимулирате тази област на партньора си с пръсти, от решаващо значение е да го направите със специални лубриканти, направени за тази зона. Това е необходимо, защото естественото смазване на зоната е много по-малко от това на вагината например.

Трябва да се правят нежни ласки без бързане или резки движения. Не забравяйте, че това е мускул, който няма навика да „получава”, а по-скоро изхвърля. Така че трябва да внимавате, за да постигнете най-добри резултати, без да причинявате никаква болка.

Важно е да сте спокойни
Да бъдеш отпуснат по време на анален секс, е от решаващо значение за наслаждаването му без болка или прекъсвания.

В този смисъл доверието на партньора е това, което позволява на желанието ви да се разгърне и да се отпуснете малко по малко. Затова е препоръчително да отделите необходимото време за любовна игра, преди да се случи проникване.

Целувките и ласките в различни ерогенни зони на тялото трябва да вървят ръка за ръка, за да стимулират ануса за постигане на по-голямо вълнение. Ако не сте напълно отпуснати, нетърпеливи сте и не сте готови, няма да е толкова приятно.

Не почвайте от вратата за краката
Преминаването директно към ануса не е правилният начин за създаване на подходяща атмосфера. Най-добре започнете интимната среща по обичаен начин и с нарастването на възбудата да добавите малки действия за стимулиране на ануса.

Освен това по време на процеса не забравяйте клитора.

Интимни целувки и хигиена
Мокрите целувки в областта на таза, вагината, ануса и бедрата благоприятства естественото смазване. Това също е чудесен начин да увеличите страстта.

Въпреки това е важно да се спазват хигиенните мерки. Може да споделите душ и да се изкъпете един друг, за да добавите чувственост към изживяването. Може да направите това с различни предмети (като гъби и сапуни) и да играете игри, за да добавите специален, еротичен щрих.

Използвайте повече лубрикант в случай на полов акт
Ако партньорът ви се чувства готов да започне полов акт, добре е отново да прекарате лубрикант през ануса и да го поставите и върху пениса.
Уверете се, че прониквате с ниска интензивност в началото, така че анусът да се адаптира и да не се свива. При първите движения целувайте врата на партньора си или правете това, което знаете, че обича, за да увеличите удоволствието.

Триенето става все по-малко и може да постигнете по-голяма дълбочина с течение на минутите. Въпреки това е изключително важно винаги да поддържате ритъм, с който партньорът ви се чувства комфортно.

Как да стимулираме ануса преди проникване
Стимулирането на ануса може да се направи с пръсти или с език. Като начало идеята е да се използват нежни кръгови движения по повърхността, без да се прибягва до проникване. След няколко минути ще забележите как съпротивлението на мускула намалява. Това ще е моментът да започне проникването.

Смазването е от съществено значение в този момент от стимулацията, защото ако нямате адекватно смазване, процесът ще бъде болезнен.

Първо, след смазване трябва да се пъхне само пръст, като се плъзга от горната част на ануса и се упражнява лек натиск. Важно е да не го въвеждате директно и рязко, за да избегнете болка.

След като първият пръст е вътре, трябва да продължите да правите кръгови движения, за да отпуснете допълнително зоната. Ако това се прави на мъж, може да опитате да докоснете простатата. Тъй като мускулите стават по-отпуснати, може да въведете повече пръсти и накрая пениса.

Освен това има специфични сексиграчки за стимулиране на ануса, които може да се използват от по-смели, приключенски двойки.
Докато мъжът прониква във вагината, с тях може да се стимулира и анусът, или обратното.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X