Напишете дума/думи за търсене

Кой е най-големият ви страх в отношенията според зодията ви


Везни
Страхуват се да не бъдат заменени от някого, който е по-добър от тях
Знакът Везни се свързва с брак и стабилност. Този въздушен знак е силно социален и е сертифициран като флиртаджията на зодиака и не е изненадващо, че представителите му мразят да бъдат сами.

Те са най-уравновесени, когато са в щастлива и забавна връзка. Отвътре обаче са много несигурни. Везните не приемат лесно сърдечни сривове и най-големият им страх е, че партньорът им ще ги напусне заради някой по-красив и по-богат индивиди, което ще ги остави сами в големия лош свят.

Скорпион
Той се страхува да не бъдат разкрити тайните му
Ах, страстните и интензивни Скорпиони. Доверието не им се удава лесно. Те правят всичко в живота си с ясна цел. Мразят, че партньорите им може да имат тайни, но те самите са потайни! Много лицемерно, а? Страхуват се да не бъдат измамени от половинката си.

Стрелец
Страхува се, че партньорът му ще се отегчи от него
Стрелците са пламенни, страстни и много, много привлекателни. Когато са във връзка, те глезят партньорите си с любов и внимание, карайки ги да се чувстват като крал/кралица. Имат приключенска жилка.

Така че страхът, който те имат в една връзка, както и техните партньори, е, че може да се отегчат твърде скоро!

Козирог
Страхува се от разногласия в една връзка
Козирозите също като Лъвовете обичат вниманието. Но разликата е, че те никога няма да го признаят. Мразят, когато някой докаже, че грешат. И мразят разногласията.
Заради това, когато са във връзка, те се страхуват, че партньорите им няма да се съгласят с тях на публично място.

Водолей
Страхува се от привързаности и загуба на свобода
Водолеите са свободолюбиви и непокорни. Те много обичат свободата си. Най-големият страх, който може да имат в една връзка, е свободата им да бъде загубена.

Риби
Те се страхуват, че интелектуалната връзка ще бъде загубена
Рибите обичат мозъците им да бъдат постоянно стимулирани от интелекта. Те със сигурност могат да се нарекат сапиосексуални. Така че най-големият страх за тях в една връзка би бил, че партньорът им може скоро да загуби интелектуалната си привлекателност. Мразят да се занимават с някого, който не отговаря на тяхното ниво на интелигентност.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X