Напишете дума/думи за търсене

3 неща, които трябва да направите, след първия анален секс

Значи сте правили анален секс. Честито! Вие вече сте член на много специален клуб.

Правенето на анален секс е страхотен ритуал на преминаване на друго ниво, който абсолютно трябва да се празнува.
Правенето на анален секс за първи път може да бъде неудобно, но ако сте го направили правилно, то със сигурност сте имали няколко „сухи” тренировки и сте използвали много смазка, за да се насладите на акта с минимален дискомфорт.

Сега, след като сте приключили с аналната магия, нека да поговорим за нещата, които трябва да направите, след този вид секс?

1. Душ
Има погрешно схващане, че аналният секс е някак си "по-мръсен" от другия секс. Но ако се къпете редовно, това изобщо не валидно.
По време на анален секс могат да се появят микроскопични разкъсвания на сфинктера, които са различни от лезиите, които се получават по време на вагинален секс. Това обаче може да създаде инфекция заради изпражненията, които се намират в дебелото черво.

Затова направете си услуга и поддържайте ануса чист, за да си спестите ненужно посещение при чичо доктор.

2. Въздържайте се от секс
Ако дупето ви боли, значи нещо се объркало по време на анален секс. Ако ви е трудно да седнете или да се изходите, нещо не е било както трябва по време на размяната на ласки.
Какво означава това? Че трябва да си дадете време да се излекувате.


3. Необходимост да отидете по голяма нужда
Не е необичайно да се почувствате неудържимо желание да отидете то тоалетна по голяма нужда на следващата сутрин след аналния секс.

Но фактът, че изобщо се изхождате, е знак, че сте правил анален секс по правилния начин. Ако откриете, че изхождането е твърде болезнено или че е невъзможно, това е знак, че нещо се е объркало в леглото.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X