Напишете дума/думи за търсене

Меркурий в Лъв – време, подходящо за заздравяване на отношенията

На 19 юли планетата на комуникациите Меркурий напуска уютния дом на знак Рак и с радост се отправя на приключение по широкия свят в знак Лъв до 3 август.

Ще бъде не само интересно, но и изключително забавно за младежа Меркурий да се наслади на живота, който му предлага знак Лъв. Време е за страсти, повече любов, забавления и много вълнуващи преживявания.

Меркурий в знак Рак през последния месец ни донесе повече отегчение, безсилие, еднообразие и липса на лично удовлетворение. Липсваше ни онзи положителен заряд, който движи света. Бяхме по-емоционални, разбиращи другите, емпатични, интуитивни, съобразителни и мислещи.

Преминаването на Меркурий в знак Лъв ще донесе повече усмивки, слънчево настроение, жажда за живот и приключения.


Знак Лъв е свързан с любовта, децата, забавленията, страстта, слънцето и топлината. Предстои планетата на мисълта, общуването, комуникациите и изразяването Меркурий да прояви своите най-забавни страни. Очаквайте прилив на енергия, която ще донесе фантастични мигове и вълнуващи преживявания.

До 24 юли за доброто ни настроение ще се грижи и добрякът Юпитер, който с желание ще подкрепя делата на Меркурий. Това ще ни носи нови идеи, вдъхновение, съмишленици и попътен вятър в бизнес и личен план.

Разнообразието на Меркурий ще подсигури планетата Уран, която чрез напрегнат аспект е възможно между 25-29 юли да ни донесе невъздържаност, да предизвика спорове и да ни накара да бъдем нетърпеливи в преследване на целите си. Избягвайте в тези дни да влизате в конфликтни ситуации и не приемайте лично случващото се. Времето е подходящо за откриване на нови възможности и довършване на започнати дела. Огледайте се и преценете дали желанието ви да не бъдете сами, е било по-силно от това да видите с правилните очи човека до вас. Времето е подходящо за провеждане на разговори и заздравяване на отношенията.

Между 28 юли и 1 август Меркурий чрез напрегнат аспект ще бъде в спор планетата Сатурн. Той поучително и, от гледна точка на опита си, ще се опитва да дава наставления, забележки и непоискани съвети на Меркурий. Ние ще усещаме този разговор между планетите като известно напрежение и колебание между това, което ни се иска, и онова, което трябва. Подредете по приоритет задачите си и ангажиментите си. Не забравяйте важните и неотложни неща, но в същото време не пропускайте новите възможности в личен план. Тези, които работят добре, умеят и да почиват добре. Така че се доверете на лятото, свободното си време, приятелите си и си подарявайте повече пътувания, нови срещи и запознанства.

Преминаването на Меркурий през знак Лъв ще зарадва огнените знаци- Лъв, Овен и Стрелец.
Подкрепа в делата могат да очакват родените под знак Близнаци и Везни.
Предпазливи и внимателни в този период трябва да бъдат родените под знаците Водолей, Телец и Скорпион.
Всички останали знаци ще се радват на хармония и развитие на делата.

С обич,
астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X