Напишете дума/думи за търсене

Слънце във Везни - отговори на застинали във времето въпроси

В първите часове на 23 септември Слънцето започва своето вълнуващо пътешествие в знак Везни, което ще продължи до 22 октомври.

С този уютен знак започват едни по-хладни навън и по-топли в душата дни. Времето, в което старателно прибираме в раклата на сърцето си всички летни спомени и прегръщаме онова, което имаме. Търсим топлината на дома си, докосваме с обич човека до нас и осъзнаваме, че разнообразието на отминаващото лято е разкошно пътуване към корените на нашата цялост. Там, където сме ти и аз, искрени и честни. Далеч от лицемерието на отпускарското време, летните коктейли, високата музика, напудрените положителни емоции, фалшивите страсти и празното безгрижие.

Във времето на знак Везни идва ред на така необходимия ни баланс и партньорство с истинските неща до нас. Време е да се съобразим, отстъпим, подадем ръка и прегърнем онова, което е останало.

Вдъхновяваща е срещата на Слънцето с ретроградния Меркурий в знака. Тази прегръдка на 22, 23 и 24 септември ще ни създава вълнуващи срещи и разговори, с тези които срещаме. Ще ни води правилните хора и ще ни дава отговори на застинали във времето въпроси.

Между 23 и 29 септември Слънцето ще има напрегнат разговор с гиганта Юпитер. В тези дни не взимайте прибързани решения, не правете категорични изводи и не преувеличавайте. Бъдете спокойни и търпеливи към случващото се. Този разговор между планетите ще ви разкрие нови истини за хора и ситуации. Само гледайте.

След 1 октомври компания на Слънцето решава да прави красивата Венера, която до края ще бъде негова вярна спътница. Тази двойка между 7 и 12 октомври ще имат приятелски разговор с мъдрия Сатурн. Подозирам, че тази комуникация има за цел да ни даде нови идеи и гледна точка по вълнуващите ни теми и въпроси. Използвайте времето за активни срещи, разговори и уреждане на лични и бизнес отношения.

Между 14 и 20 октомври двойката Слънце и Венера ще имат подкрепата на Марс. Времето е прекрасно за общуване, пътуване, писане, създаване и укрепване на онова, което имате нужда.

Слънцето в знак Везни ще е ползотворно, за да можем уверени в себе си да постигаме с компромис, разбиране и такт целите си.

Хората, родени със Слънце или Луна в знак Везни, притежават в себе си естествена доброта, добронамереност, съобразителност, тактичност и в същото време категоричност. Те са онези лидери, които с усмивка, добри обноски и търпение постигат целите си. В душата на тези хора има стремеж към разбирателство, партньорство и изграждане на отношения върху основата на взаимната подкрепа и разбиране. Трудно им е да разбират грубостта и избягват открити конфликти и директни сблъсъци.


Друго важно качество е стратегическото мислене и умението за адаптация.

В личен план са мили, любящи и отдадени на връзката си партньори. Каквито и ситуации да имате с тези хора, бъдете сигурни, че дълбоко в тях се крие малкото дете, търсещо грижа и уют в средата си на живот. Повечето от тях имат вроден усет към красивото и умеят да творят и създават уют в дома и на работното си място. Няма да забравят поливането на любимите си орхидеи и с радост ще приготвят вкусен десерт за цялото семейство.

Представителите на въздушните знаци - Близнаци, Везни и Водолей, ще искат и ще променят личния си живот в най-правилната посока. Ако той няма нужда от промяна, обърнете внимание на външния си вид, гардероба и правете това, което наистина ви носи удоволствие и удовлетворение.

Лъвовете и Стрелците ще имат емоционална подкрепа от това пътуване на Слънцето. Те могат да стартират важни дела и ангажименти след 3 октомври.

Телците съветвам повече да почиват и да насочат вниманието си само върху неотложни дела.

Скорпионите и Рибите, въпреки притесненията, които имат трябва да бъдат сигурни, че далата им ще се подредят в най-добра за тях полза.

На Девите Слънцето ще донесе енергия и мотивация да довършат започнатите ангажименти. Тяхната упоритост ще им донесе успех и постигнати цели.

По-трудна за усвояване енергията ще е за знаците Овен, Рак и Козирог. Тях съветвам да не предприемат нови действия и да почиват повече. Ако действате, трябва много внимателно да обмислите всички крайни резултати. Добре подготвени, ще успеете!

Желая на всички лек и спокоен период.

Бъдете здрави!


Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X