Напишете дума/думи за търсене

10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа

Американският писател Ричард Бах е казал: „Сродната душа е някой, който има ключалки, които пасват на нашите ключове, и ключове, които пасват на нашите ключалки. Когато се почувстваме достатъчно сигурни, за да отворим ключалките, нашата най-истинска същност излиза и може да бъдем напълно и честно това, което сме.“

С две думи, сродната душа е олицетворение на любовта и партньорството. Никой не може да те изпълни така, както може твоята сродна душа. Има голяма разлика между вашата сродна душа, другата половина на сърцето ви, и партньор в живота, човек, който е удобен, но не може да отвори вътрешните ви ключалки.

Вашата сродна душа ви кара да се чувствате изцяло излекувани и непокътнати, сякаш нито едно парче не липсва от пъзела.
Партньорът в живота може да бъде страхотен поддръжник и дългогодишен спътник, но той никога не може да допълни напълно вашия дух.

Много от нас остават в компрометирани взаимоотношения, защото се „уреждаме“ поради множество причини. Сред тях може подсъзнателно да се страхуваме да останем сами. И тъй като ние сме биологично създадени да даваме и получаваме любов, съвсем естествено е да се сдвояваме в този свят. Но понякога удължаваме това, което е предназначено да бъде временна връзка, и погрешно се установяваме в нея завинаги.

В някои взаимоотношения трябва да сме заедно с човек за определено време, за да затворим кармата. В други е писано да имаме деца с партньора си, но не и да бъдем с него завинаги. Има и такива, в които ние изпитваме противоречиви емоции, което ни оставя объркани.

Независимо дали в момента сте женени, имате връзка или обмисляте да влезете в такава, важно е да знаете каква роля ще играе човека до вас в живота ви. Представяме ви 10 знака, които подсказват, че сте със сродната си душа. Дали сте от късметлиите?

1. Чувствате го вътре във вас
Трудно е да опишете как ви кара да се чувствате сродната ви душа. Това е упорита, дълбока и продължителна емоция, която ви изпълва с радост, но думите не успяват да уловят. Да си със сродната си душа, е неописуемо усещане, но може би най-подходящата дума е „дом“.

2. Ретроспекции
Ако вашият партньор е вашата сродна душа, има вероятност той да е присъствал в миналите ви животи. Сродните души често избират да се съберат отново и да се опитат да се намерят един друг в този голям свят. Може да изпитате внезапни и кратки ретроспекции на вашата сродна душа. Може дори да почувствате странно усещане за дежа вю, сякаш моментът във времето вече се е случил, може би преди много време в различна обстановка.

3. Просто се разбирате
Срещали ли сте някога двама души, които могат да си довършват изреченията? Някои хора наричат това прекарване на твърде много време заедно, но аз го наричам връзка със сродна душа. Може да изпитате това с най-добрия си приятел или брат или сестра си, но това е издайническият знак за сродна душа, когато го споделите с партньора си.

4. Влюбвате се в неговите или нейните недостатъци

Никоя връзка не е идеална и дори сродните души ще преживеят справедливия си дял от възходи и падения. Все пак тези отношения ще бъдат много по-трудни за прекъсване. Сродните души по-лесно приемат несъвършенствата на другия, дори се научават да обичат. Вашата връзка е по-вероятно да бъде съвпадение на сродна душа, ако се обичате точно такива, каквито сте, приемайки както великите, така и ужасните тенденции, които всички имаме.

5. Интензивно е
Връзката със сродна душа може да бъде по-интензивна от нормалните връзки, както по добър, така и понякога по лош начин. Това е така, защото сродните души обикновено имат малко карма, която трябва да разрешат заедно. Най-важното е дори по време на предизвикателствата да си фокусиран върху разрешаването на проблема и да виждаш отвъд лошия момент.


6. Вие двамата сте срещу света
Сродните души често виждат връзката си като „ние срещу света“. Те се чувстват толкова свързани един с друг, че са готови и желаят да поемат всеки подвиг в живота, стига да имат своя партньор до тях. Връзките със сродни души се основават преди всичко на лоялност и единство.

7. Вие сте психически неразделни
Сродните души често имат умствена връзка, подобна на близнаците. Може да вдигнат телефона, за да се обадят по едно и също време. Дори когато сте разделени, умовете ви винаги ще останат в синхрон, ако сте две половини на едно цяло.

8. Чувствате се сигурни и защитени
Независимо от пола на вашия партньор, той или тя винаги трябва да ви кара да се чувствате сигурни. Ще се почувствате сякаш имате ангел пазител до себе си. Човек, който играе с вашата несигурност - съзнателно или подсъзнателно - не е вашата сродна душа.

9. Не може да си представите живота без него или нея
Сродната душа не е човек, от когото може да си тръгнете толкова лесно; вашият инстинкт ще ви привлече обратно към партньора ви. Това е някой, без когото не може да си представите живота, човек, за когото вярвате, че си струва да останете и да се борите. Дори по време на най-тежките изпитания, вашето успокоение ще дойде от знанието, че имате своята сродна душа близо до вас.

10. Гледате се в очите
Сродните души имат склонността да се гледат в очите, когато говорят по-често от обикновените двойки. Това идва естествено от дълбоката връзка между тях. Гледането на човек в очите, когато говорите, означава прозрачност, високо ниво на комфорт и пълна увереност.

Независимо дали сте създадени от Вселената като сродни души или сте просто двама души, които са се примирили със силните и слабите страни един на друг, решението е ваше; красотата на свободната воля е, че може да започнете, укрепите или промените всяка връзка.

Да бъдеш със сродната си душа, е едно от ценните съкровища на живота. И ако чувствате, че сте намерили другата половина на сърцето си, желая ви безкрайни дни на радост и смях и безброй нощи на дълбока прегръдка, разкривайки мистериите на Вселената една по една.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X