Напишете дума/думи за търсене

5 знака, че мъжът ви е пристрастен към порното

Индивидите, които са пристрастени към порнографията, отдавна имат опцията да влизат в уебсайтове, да обсъждат своите желания и предпочитания и да имат незабавен и безплатен достъп до всякакви изображения, видеоклипове или видеочатове.

Докато хората като цяло са доста отворени относно гледането на порнография онлайн, това все още е до известна степен скрита зависимост в много връзки.
За съжаление, много двойки използват порно като начин да подправят сексуалния си живот, но след това единият партньор не е в състояние да изключи плътското си желание и вместо това се пристрастява.

Ако подозирате, че вашият партньор е пристрастен към порното, има пет издайнически признака, за които да бъдете нащрек.

1. Използва компютъра само насаме
Това поведение позволява на зависимия да сърфира в мрежата и да гледа съдържание без ваше знание. Ако случайно влезете в стаята, уеб страницата затваря ли се веднага без обяснение?

2. Необясними часове на компютъра
Повечето пристрастени към порното, ако им се даде възможност, ще прекарат цялото си време в гледане на филми за възрастни с напредването на пристрастяването. И няма значение дали са на работното си място или у дома. Те могат да загубят представа за времето на компютъра и да спорят с вас колко време прекарват пред монитора.

3. Изтрита компютърна история
Повечето пристрастени към порното са находчиви в прикриването на следите си. Те рутинно изтриват хронологията на сърфиране в компютъра си и бисквитките, за да елиминират възможността вие да може да проверите какви сайтове посещават.

4. Незабавна враждебност, когато се обсъжда гледане на порно
Тези хора са изключително чувствителни към всяка индикация, че може да гледат порнография. Обикновено реакцията на всякакви обвинения, свързани с това, е прекалена и несъразмерна с въпроса.

5. Липса на истинска интимност
Тъй като пристрастените към порното имат измислен сексуален живот, реалният секс с човека до тях, който има собствени желания и нужди, просто вече не е толкова стимулиращ.

Ако имате притеснения относно пристрастеността на партньора към порното, получаването на професионална помощ от консултант по пристрастяването често е най-важната стъпка, която може да предприемете. Заедно може да намерите начин да се справите с проблема и да дадете на другия подкрепата, от която се нуждае, за да сложи край на зависимостта, преди тя да засегне живота му до степен на унищожение.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X