Напишете дума/думи за търсене

Везни - знакът на балансираната душа

Везните са интересни същества. Всяка зодия има своите странности и в комбинация с нашата уникална личност, всеки знак е наистина специфичен за нас.

Везни е 7-ият знак в хороскопа и е въздушен знак.

Тази зодия е специална, защото се грижи изключително много за баланса, хармонията и справедливостта в света. Има нещо в нейните представители, което ги прави изключително чувствителни и пълни с грижа, дори и да не го показват.

Много Везни са изключително перфекционисти и трудолюбиви работници.

Някои Везни са перфектните лидери, защото са привърженици на равенството, социални са и са справедливи в действията си. Те се опитват да сключат мир, където и да отидат, и често ще поставят нуждите на другите пред своите. Това може да ги накара да се чувстват източени и да се нуждаят от презареждане, ако не внимават къде да влагат енергията си.

Везните се самосъжаляват понякога, когато нещата не вървят както трябва. Те също са известни с това, че биха обидили отсрещния, когато се чувстват наранени. Доверието е от изключително значение за тях. Те са невероятно чувствителни и прощават, когато другите заслужават. Грижат се толкова дълбоко за създаването на хармония, че забравят да работят върху създаването на тази хармония вътре в тях.

Защо Везни са знакът на балансираната душа?

Те са балансиращите
Символът, който представлява Везни, е кантар. Тези хора винаги се опитват да се доближават до съвършенството в живота си. Обикновено се радват на предизвикателството да създадат нещо, опитвайки се да го накарат да бъде повече от това, което е.

Те обичат красотата.

Поради мащабния характер на Везните, много от тях са се лутат ту вляво, ту вдясно. Харесват или черно, или бяло.

Много Везни са или невероятно спретнати в начина си на живот, или са много разхвърлени.

Те са перфекционисти
Тъй като Везните намират удоволствие да създават решения, да бъдат перфекционисти, е тяхна същност. Решаването на проблеми е едно от любимите им занимания. Те обичат да внасят хармония, разбиране и баланс в света, което понякога може да ги остави да се чувстват победени. Те поемат големи задачи, обикновено прекалено големи, за да се справят сами, и това е нещо, в което се учат да включват и други хора.

Тяхната перфекционистка природа може да ги накара да се почувстват като най-добрите за дадена работа и да ги накара да се почувстват затрупани със задачи.

Те са изключително чувствителни към енергия
Всеки има своето ниво на чувствителност към енергия, но при тях е доста интензивно. Те не харесват какъвто и да е вид съответствие или ограничения, поставени от други хора. Те са социални по природа, но обичат да говорят с определени видове хора.

Харесват хората, които ги изслушват, индивидите, които проявяват грижа. Когато трябва да говорят с някого, който не е наясно с нещо, който се държи грубо или търси конфликт, Везните може да се почувстват доста заседнали в разговора.
Те не само че искат да напуснат разговора, но и наистина го правят.

Те ще поставят вашите чувства на първо място
Повечето Везни са невероятно грижовни, справедливи и всеобхватни. Те искат да накарат всички да се усмихнат. Те пеят метафорично песни на околните.

Това означава, че ще се привържат към желанията на другите хора, ще се присъединят към техните разговори или ще им позволят да насочват енергия, дори когато те не искат.

Везните ще поставят на първо място чувствата на тези около тях, защото толкова ги е грижа. Ще жертват своите усещания, желания и нужди заради околните.
Това е начинът на Везните, които искат справедливост и хармония толкова неконтролируемо, че да пожертват собствените си нужди за останалите.

Обичат хората, но имат условия
Везните са известни с това, че мразят да бъдат сами и че са много социални същества. Това наистина зависи от самия човек и как е отгледан. Много Везни се радват на компания, но са много придирчиви към нея.

Искат да общуват с възможно най-много хора, но след като го направят, могат да се почувстват много разочаровани. Тъй като Везните са толкова чувствителни към получавана от тях енергия, взаимодействието с всеки може да ги умори и да им отнеме живинката.

Внимавайте с това, на кого давате енергията си, много хора не знаят как да я върнат напълно.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X