Напишете дума/думи за търсене

Горчивата истина за всяка зодия

Кой няма несъвършенства? Дори човек, който изглежда перфектен, е пълен с недостатъци. Повечето от нас обаче са много несигурни относно дефектите в личността си и се опитват да избягват обсъждането им.
Но понякога е по-добре да се изправим пред суровата истина. И какъв по-добър начин да познаете горчивата, честна истина за себе си, отколкото да прибегнете до помощта от зодията си.

Овен


Мислите, че сте лидер, но понякога всичко, което правите, е да сте хаотични и без посока. Може да не го осъзнавате, но понякога вашите идеи са импулсивни, вашите решения са необмислени и в резултат вашите проекти остават недовършени. Трябва да си съберете багажа и да оставите някой друг да поеме ръководството, за промяна!
Още нещо, трябва да показвате повече признателност за всички неща, с които сте благословени - да обичате приятели и семейство, да сте благодарни за добра работа и щастие, вместо винаги да искате повече. Не говорете за това, което ви липсва; покажете благодарност за всичко, което имате.

Телец


Телецът е адски инат. Едно е да бъдете решителни, но напълно да изключите идеите, перспективите и визията на другите изобщо не е здравословно. Често приемате грешно мнението на околните и спирате да растете в живота поради затвореността си.
Искате да докажете, че сте прав дори когато грешите. Всеки знае, че е безсмислено да спори с вас, защото просто отказвате да мръднете и на йота от своята гледна точка. Трябва да се отворите за нови идеи и възможности, иначе ще поемете по утъпкания път, който в крайна сметка води до стагнация.

Близнаци

За вас е гадно да изразявате емоции. Липсва ви емоционална дълбочина. Като въздушен знак вие сте по същество сте летящи и повърхностни.
Близнаците са социални същества, така че винаги имат много хора около себе си, но не могат да споделят интензивна връзка с никого. Трудно им е да се обвържат с едно нещо. Обикновено чувствата им са преходни и плитки и са объркани за повечето неща в живота. Но Близнаците трудно приемат тази истина за тях.

Рак


Емоциите са добри, но не и когато това ви прави прекалено чувствителни и пълни с несигурност. Ракът е толкова емоционален, че се наранява при най-малкото нещо. Хората от този знак са много докачливи и се опитват да се предпазят чрез здрава външна обвивка. И просто мразят, когато другите разберат колко точно са уязвими.
Те са несигурни до степен да предизвикат в съзнанието си проблеми, които не са реални. Не се губете в бъркотията на емоциите си. Не забравяйте, че вашето благополучие е преди всичко останало, дайте си любовта, която заслужавате.

Лъв


Отчаяни сте да бъдете най-добрият във всичко, което правите, и не може да се справите, ако някой ви засенчи. Въпреки че Лъвовете се опитват да се държат мило и щастливо, това ги изяжда вътре, ако някой е по-добър от тях в нещо. Те са родени със силно чувство на конкуренция. Винаги искат да бъдат на върха на играта. Трябва обаче да се научите да приемате, когато някой друг грабне мястото на победителя. Смирението е от съществено значение.
Лъвовете могат да бъдат много погълнати от себе си. Трябва да разберете, че не всичко се върти около вас.


Дева


Гордеете се с това, че сте перфекционисти, но всички са разочаровани от вашата мания за съвършенство. Кое ви дава право да критикувате всеки аспект от живота на другите?
Истинската причина за нуждата ви да бъдете перфектни е, че се опитвате твърде натрапчиво да отговорите на социалните очаквания. Търсите одобрението и възхищението на няколко специални хора, които се опитвате да впечатлите, може би на родителите ви или на шефа си.

Везни


Везните са очаровани от красотата и естетиката. Те са хипнотизирани от визуално привлекателни неща и стават ценители на различни видове изкуство. Но горчивата истина е, че тази зодия има плитки и повърхностни стандарти за красота и е отблъснат от „грозотата“.
Везни, по-добре се изправете пред истината - в днешния свят възгледите ви за красотата са демоде. В резултат на това не успявате да видите истинската красота в хората и да ги оцените такива, каквито са.
Представителите на този знак са учтиви и приятелски настроени по природа, така че никога няма да бъдат груби с никого директно, но дълбоко в себе си те вероятно си мислят как на всичко или всички „липсва симетрия“ или критикуват по някакъв друг начин, когато нещата не съвпадат със стандартите им.

Скорпион


Под неговата хладна и втвърдена външност има вулкан, който чака да експлодира. Скорпионите са дълбоки, но в тях има емоционално торнадо, което може да доведе до внезапен и голям емоционален изблик.
Те се опитват по най-добрия начин да задържат емоциите си и да представят на света своето хладнокръвие. Когато изригнат, те просто мразят, че са загубили контрол над себе си. Техните изблици са в ярък контраст с тяхното студено поведение, поради което повечето хора смятат, че са непостоянни.

Стрелец


Стрелецът се гордее, че е отворен знак, който не осъжда другите, но когато се чувства уверен в нещо, устата му няма филтри. Той говори, без да се замисля, и в резултат на това може да нарани хората силно, без дори да го осъзнава.
Освен това той мисли, че винаги е прав и следователно рядко съжалява за грубото си и обидно поведение.

Козирог


Има някои хора, които се опитват да се чувстват по-добре със себе си, като карат другите да се чувстват зле. Козирогът е класически пример за този тип личност. По своята същност той е много песимистичен. Хората от този знак си броят недостатъците и се чувстват зле през цялото време. По-лошото е, че те са толкова несигурни, че насочват вниманието към несъвършенствата на околните, за да скрият своите. Те посочват всички грешни неща, които другите хора правят, така че собствените им грешки никога да не бъдат критикувани.

Водолей


Уж представителите на тази зодия са дълбокомислещи и прогресивни личности, а всъщност са много осъдителни. Водолеите имат фиксиран набор от мнения и те обикновено мислят, че знаят най-добре какво е важно. Въпреки че те може да не го изразят гласно, но дълбоко в себе си осъждат околните.

Риби


Какво правите, когато просто се чувствате твърде наситено и дълбоко? Създавате балон, за да предпазите от болка. Реалният свят е суров и истината е, че тази чувствителна и състрадателна зодия живее в пашкул, защото не знае как да се справи с това колко силно усеща всичко, което е около нея и в нея. Рибите изграждат стена около себе си и се опитват да изключат всякакви емоционални взаимодействия с други хора. И никога не искат да признаят, че всъщност правят това.

Любовните грешки на зодиите

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X