Напишете дума/думи за търсене

9 странни истини за това да се влюбиш в най-добрия си приятел

Първото нещо, което си помислих, когато разбрах, че се влюбвам в най-добрия си приятел, беше: „О, не!”
Това се случи точно пред очите ми. Човекът, който седеше от другата страна на масата, на когото изпращах съобщения, за да ме отърве от неудобните първи срещи, на които ходих, се превърна в човека, когото исках да целувам в края на вечерта.

Беше електрическо усещане, сякаш ме удари ток, и изведнъж осъзнах, че всичко ще се промени в голяма степен.
Когато започнете да се влюбвате в най-добрия си приятел и започнете връзка, вие печелите много - имате защитник, придобивате неоспорима увереност и трескава решимост да накарате връзката ви да работи. Но освен това губите много и научавате много.

Защо приемането на това любовно предизвикателство е трудно постижение, но в крайна сметка напълно си заслужава.

1. Ще знаете точно какво мисли другият човек през цялото време
Не е нужно да се опитвате да прочетете мислите на най-добрия си приятел, защото вече знаете какво ще каже той. Така че докато връзката с някой нов индивид често включва прекомерно анализиране и изпращане на изнервящи текстове, този път няма да се налага да играете на гадаене.

2. В началото ще бъде смешно да сте интимни
След като сте разменили толкова много истории за срещи, които сте имали с други хора, вероятно никога не сте си представяли, че ще правите това един с друг. Но вие се чувствате достатъчно удобно, за да се смеете на факта, че това се случва сега и се усеща доста диво. Но след като сте били интимни няколко пъти, кикотенето ще намалее, романтиката ще започне и вероятно сексът ще бъде адски добър.

3. Ще ви се иска денят да има повече часове
Време - ще искате повече от него. В началото няма да може да се наситите един на друг. Сега може да правите нещата, които винаги сте правили като приятели, и нещата, които хората правят, когато са нещо повече от приятели.

4. Няма да спрете да се шегувате един с друг
Ако винаги сте се подигравали на манията му по някаква детска видеоигра и той винаги ви е дразнел, че носите това „странно“ отблъскващо мъже горнище, това няма да спре сега. Единствената разлика е, че закачката вероятно ще завърши с целувка, вместо със закачлив удар по ръката.

5. Има постоянен страх, с който живеете
Може да загубите най-важния човек в живота си - този, който играе ролята на най-добрия ви приятел и гадже. Ако се карате с него, може да се наложи да потърсите друг приятел за съвет. Опитвате се да не мислите какво би се случило, ако връзката ви не се получи. Но ако понякога го правите, тогава вече сте наясно, че силна болка от безпокойство идва заедно с това.

6. Плановете за вечеря ще бъдат невероятно лесни
Планирането на първата ви „среща“ за вечеря ще изглежда по следния начин: „Искаш ли да вземем пица от любимата ни пицария?” и вероятно ще си разделите сметката, както винаги. И ще се почувствате напълно комфортно да сте в лице в лице, докато се храните, както всеки друг път.

7. Ще се скарате много по-рано, отколкото сте очаквали
Когато се влюбвате в най-добрия си приятел, въпреки че никога не сте се страхували да му кажете какво чувствате, това няма да се промени сега, след като имате романтична връзка. Ако сте ядосани за нещо, има по-малък шанс да го скриете и по-голям шанс да сложите проблема на масата.

Вашият най-добър приятел вече знае какво ви дразни и кога да спре да натиска бутоните ви. И няма да се поколебаете да му напомните, за да не го забравя.

8. Ще започнете да се интересувате от това как изглеждате пред него, дори и преди да не сте го правили
Вашият най-добър приятел вероятно ви е виждал потни и без грим много пъти. Защото преди това не сте се замисляли как изглеждате. Но сега ще висите пред гардероба в чудене какво да облечете, за да се красиви за партньора си. Налице вече има новооткрито ниво на привличане и наистина ще ви хареса.


9. Заслужава си
Ако всичко се обърка и нещата завършат зле, има шанс да загубите някого, който е много важна част от живота ви.
Но също така никога няма да познаете толкова силна връзка като тази, която споделяте с някого, който наистина го е грижа за вас, подкрепя ви, смее се с вас и също така е влюбен във вас. Има много луди решения, които ще вземете в живота. Ако имате възможност, трябва напълно да оставите това да бъде едно от тях.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X